fbpx

Le Conte – umetniško navdihnjena dišeča sveča, ki skriva presenečenje

Dišeča sveča Le Conte

Sveče v grobem definirajo tri stvari. Oblika, videz in vonj. Le Conte je več kot le dišeča sveča. Je izkustvo, kakršnega ne ponudi nobena druga. Je prva vizualna sveča na svetu. Kaj to pomeni? Ob gorenju in taljenju voska se na zgornji površini sveče izriše umetniška slika, ki ponovno izgine, ko svečo ugasnemo in se vosek strdi.

Le Conte je umetniško navdihnjena dišeča sveča, ki skriva presenečenje. Na videz se sicer ne razlikuje od večine sveč, zato pa ob gorenju in taljenju voska pokaže svojo umetniško plat. Izza voska namreč pokuka umetniška slika.

PREBERITE ŠE: DIY: doma narejena dišeča sveča

Vsaka sveča Le Conte v vosku skriva umetniško sliko.
Vsaka sveča Le Conte v vosku skriva umetniško sliko.

Sveče so izdelane iz sojinega voska, slike pa so prispevali številni umetniki. Trenutno sta na voljo dva vonja (vanilja in limona), v nasprotju z drugimi svečami pa so pri izdelavi sveč Le Conte uporabili 10 odstotkov dišečega olja in ne le 5–6 odstotkov kot večina, kar pomeni, da je vonj močnejši in trajnejši.


Vse sveče so ulite ročno in izdelane v Kaliforniji. Naročite jih lahko na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Galerija – dišeča sveča Le Conte:

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.