fbpx

Vino First Lady v čast Melanie Trump gre za med

Vino First Lady

Medtem ko se v ZDA ukvarjajo predvsem s kontroverznimi naslovnicami in drugimi spornimi dejanji svoje prve dame, želimo Slovenci Melanio Trump karseda dobro vnovčiti. Sevnica je prva dama ZDA kar naenkrat postavila na svetovni zemljevid in podjetni Sevničani so to dobro izkoristili. Ob inavguraciji so predstavili linijo izdelkov pod blagovno znamko First Lady, katere del je tudi vino – modra frankinja –, ki velja za ponos Posavja in se prodaja kot vroče žemljice.

Čeprav je vino First Lady (modra frankinja), ki je nastalo v čast Melanie Trump in ga lahko kupite v trgovini s spominki v sevniškem gradu, skoraj dvakrat dražje kot druga tovrstna vina, pa nekateri menijo, da bi ga morali prodajati za 500 evrov, ne le za 27,90. Pravijo, da je vino nežno kot Melania.

PREBERITE ŠE: Skrivnostno življenje Donalda Trumpa

Salama First Lady
Salama First Lady

Prvih 300 steklenic je bilo razprodanih v treh dneh, že kmalu pa naj bi šlo v prodajo novih 2000 steklenic. Pod imenom First Lady se prodaja tudi tradicionalna sevniška salama salamin, ki jo je za linijo First Lady prispevala KZ Sevnica.

Vino First Lady
Vino First Lady

Dodatne Informacije

Več informacij:
grad-sevnica.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.