Le kaj imajo skupnega Porsche, Leica in Lewandowski?

Velike blagovne znamke pogosto stavijo na različna sodelovanja, iz katerih črpajo sinergije. In zato nas je zanimalo, zakaj nekatere največje znamke na svetu stavijo prav na sodelovanje s tem podjetjem.

Nemška “giganta” v segmentu prestiža in kakovosti Porsche in Leica. Globalna giganta Microsoft in Swarovski. Eden najboljših nogometašev sveta Lewandowski. Vsi so se v zadnjih letih odločili, da sodelujejo z znamko, ki je ena od najhitreje rastočih tehnoloških znamk – Huawei.

Ta je na evropskem trgu v zadnjih letih naredil nekaj ogromnih korakov naprej. Povzpel se je na drugo mesto po številu prodanih telefonov, s čimer dokazuje, da je ubral prave poti do uporabnikov. Prav tako pa mu je uspelo povezati velika imena v industriji in športu.

Huawei je v sredini oktobra predstavil novo linijo telefonov Mate, s katero je požel številne nagrade in priznanja. Ob razkritju novih izjemnih telefonov pa je Huawei razkril številna zanimiva sodelovanja z blagovnimi znamkami, ki potrjujejo njegovo pomembno pot navzgor.

Sodelovanje z Leico omogoča izjemne dosežke na področju fotografije pametnih telefonov

Huawei je poskrbel za inovativen način vstopa na evropski trg. Že od vsega začetka izbira partnerje, ki mu pomagajo krepiti ugled pri ciljnih uporabnikih. Eno najbolj odmevnih sodelovanj je z nemških podjetjem Leica, ki se je podpisalo že pod četrto generacijo kamer na telefonih Huawei: Huawei P9, Huawei P10, Mate 9 in najnovejši Mate 10 Pro.

Huawei je v sodelovanju z Leico zasnoval dvojno kamero za Huawei Mate 10 in Mate 10 Pro. Kamera združuje 12 MP velik barvni (RGB) ter 20 MP velik monokromatski (ČB) senzor, optično stabilizacijo (OIS), najbolj odprti zaslonki na svetu pri f/1,6 ter bokeh (zamegljeno ozadje) in digitalni zoom, ki temeljita na umetni inteligenci. Novo prepoznavanje scene in objektov v realnem času temelji na umetni inteligenci in omogoča samodejno izbiranje nastavitev kamere, ki s pomočjo naprednega zooma in zaznavanja gibanja z umetno inteligenco prinaša bolj čiste portrete in ostrejše objekte na fotografiji.

Porsche Design je rahlo preoblikovan Mate 10 Pro


Razlika med Huawei Mate 10 PRO in Porsche Designom je v drugačnem videzu hrbtne strani, ki je narejena iz stekla in diamantov ter dodatno nosi še logotip Porsche.

Huawei Mate 10 Pro by Porsche Design
Huawei Mate 10 Pro by Porsche Design

Rahlo izboljšana različica prinaša 6 GB RAM delovnega spomina in 256 GB nerazširljivega spomina. Ta model je na trgu požel ogromno zanimanja, kljub ceni skoraj 1.400 evrov. V Sloveniji sicer ni na voljo, vas pa lahko navduši njegov brat Huawei Mate 10 Pro, ki po specifikacijah ne zaostaja veliko.

Že danes, predvsem pa v prihodnosti  naprave z umetno inteligenco

“Na začetku leta je Huawei postavil vizijo za prihodnost mobilnih naprav. V jedru je bila umetna inteligenca in s tem začetek razburljivega novega obdobja,” je povedal Richard Yu, izvršni direktor Huawei Business Consumer Group. “Z izpolnjevanjem obljube o umetni inteligenci prinaša nova serija Mate prihodnost, ki je briljantno oblikovana za obogatitev vaših življenj. Je točno to, kar ste si želeli.”
Zahvaljujoč novim napravam z umetno inteligenco, kot je Huawei Mate 10 Pro, je mobilna industrija na začetku novega obdobja, ko bo umetna inteligenca preobrazila naše interakcije z mobilno tehnologijo.

Huaweijevo najmožnejše orožje – Huawei Mate 10 Pro

Mate 10 Pro ima vgrajeno 4.000 mAh baterijo visoke gostote. Bateriji omogoča hitro polnjenje Huaweijeva tehnologija QuickCharge, ki ima certifikat TÜV Safety. Gre za pametno upravljanje z baterijo, ki razume vedenje uporabnika in z viri upravlja inteligentno ter tako podaljša avtonomijo baterije. Poleg tega pa se rešitev hitrega polnjenja (od 1 % do 20 % v 10 minutah; od 1 % do 58 % v 30 minutah) kot prva ponaša s certifikatom TÜV Fast-Charge Safety, ki zagotavlja varno polnjenje.

Mate 10 Pro lahko povežete z zaslonom računalnika in ga spremenite v računalnik.

Huawei Mate 10 in Mate 10 Pro prihajata na trg s Huaweijevim novim EMUI 8.0, ki temelji na Androidu 8.0. Med funkcijami izstopajo: Smart Screen, ki omogoča poganjanje dveh aplikacij na zaslonu hkrati ter podporo za polno namizno izkušnjo bodisi z zrcaljenjem bodisi z razširitvijo zaslona pametnega telefona, pri čemer vsa zasebna obvestila, klici in sporočila ostanejo zasebni.

Dodatne Informacije

Več informacij:
huawei.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
7 najboljših aplikacij za intermitten fasting (prekinitveni post) 2021