fbpx

Lebenberg Schlosshotel: cesarsko razkošje pisano na kožo sodobnim gostom

Kitzbuhel, Austrija

Foto: Booking.com

Štirizvezdična nastanitev Lebenberg Schlosshotel Kitzbühel se nahaja nedaleč stran od središča dogajanja in je namenjena vsem, ki želijo razvajati sebe in svoje brbončice.

Lebenberg Schlosshotel prepriča z elegantno opremljenimi apartmaji in sobami ter odlično spremljevalno kulinarično ponudbo. Izbirate lahko med klasično, panoramsko, Lebenbergovo sobo, pa tudi superior suito in celo dvoetažnim apartmajem. Prav posebno doživetje je bivanje v Grajski sobi, ki je pisano na kožo vsem ljubiteljem zgodovine. Vsem gostom omogočajo izbiro vzglavnikov, tako lahko izberete takšnega, ki vam bo najbolj ustrezal in boste v hipu utonili v spanec.

Hotel blizu in daleč slovi po svoji odlični kulinarični ponudbi in kuharski filozofiji. Jedilnik temelji na kopici ustvarjalnih in razburljivih receptov, ki izhajajo iz sveže, pa tudi mlade in enostavne kuhinje. S sproščenim konceptom bi v hotelu radi dosegli, da bi se gostje počutili, kot da so prišli na obisk k prijateljem, se sprostili in izklopili skrbi.

Pustite vsakdanje skrbi pred vrati in si vzemite čas za razvajanje v hotelskem zdravilišču. Ta se nahaja na strehi hotela, kjer se potopite v termalno vodo ob panoramskem pogledu na okoliške Alpe. Notranji bazen je dolg kar 46 metrov in zato primere tudi za bolj zahtevne plavalce. Za vse željne razvajanj v savnah in kopelih pa je v sklopu hotela urejen prostoren wellness.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!