fbpx

LEGO je predstavil kocke Lego, namenjene odraslim

Ob misli na kocke Lego se resda najprej spomnimo na otroštvo, kar pa še ne pomeni, da jih ne morejo uporabljati odrasli. Še več – slavna znamka igrač je uvedla novi set kock, namenjen starejšim.

Proizvajalci menijo, da kocke LEGO FORMA predstavljajo odličen način sprostitve po napornem delovniku.

Japonski krap koi.
Japonski krap koi.

Zgornja fotografija prikazuje japonskega krapa koi, ki je izdelan iz 294 kock. Poseben sistem premikanja posnema gibanje ribe, ki jo sicer lahko okrasite s poljubno ‘kožo’. Če vam koi ni pri srcu, ga tako lahko v le nekaj potezah spremenite v morskega psa. Modeli, ki jih je mogoče sestaviti, so majhni, zato so lahko domača dekoracija.

Premikanje ribe.
Premikanje ribe.

Po besedah Kari Winther Nielsen, ki pri skupini LEGO Group opravlja vlogo marketinške menedžerke, je tržna raziskava pokazala, da si mnogi odrasli še vedno želijo biti kreativni in uživajo ob izdelovanju novih stvari.

Katera riba vam je najbolj pri srcu?
Katera riba vam je najbolj pri srcu?

Prvi paket nove različice kock je bil v omejeni količini že izdan na spletni strani IndieGoGo. Verjetno ne boste presenečeni, če vam zaupamo, da je že razprodan. Na žalost nam ne preostane drugega, kot da počakamo na novo pošiljko.

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com
lego.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.