fbpx

LEGO kocke Home Alone: hiša za velike in male otroke

Foto: LEGO

Odštevanje do božiča je skoraj nepredstavljivo brez filma Sam doma. Po kultnem filmu so ustvarjalci priljubljenih Lego kock ustvarili popolno kuliso, ki poustvarja hišo in osebnosti iz priljubljenega filma. To darilo bo popolno za vse nostalgike ter ljubitelje lego kock.

Sam doma (Home alone) je izjemno uspešna in priljubljena družinska komedija o malem Kevinu, ki ga pomotoma pozabijo doma, ko se njegova družina odpravi na božični izlet v Francijo. Potem, ko Kevin ugotovi, da je sam doma, mora braniti hišo pred nerodnima vlomilcema, ki načrtno kradeta po hišah. Film je postal ena največjih filmskih uspešnic.

Najbolj strastni privrženci tega kultnega filma si lahko repliko doma ustvarite s serijo LEGO kock Home Alone ali pa celo prenočite v pravi hiši, ki je bila uporabljena v filmu.

Foto: Lego.com
Foto: Lego.com
Foto: Lego.com
Znižano za 16,05 EUR
Lego Ideas Home Alone Exklusives Bauset 21330
162 Ocen

Zadnja posodobitev 2022-12-02 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Najem hiše “Home Alone” (Sam doma) prek Airbnb

Hišo iz ikoničnega božičnega filma Sam doma je zdaj mogoče rezervirati na platformi Airbnb. Vsi gostje bodo lahko uživali v pravem ambientu s prazničnimi lučmi, drevesi, pohištvi ter vsemi Kevinovimi pastmi, vključno z nezdravo hrano, kateri se je predajal v filmu. Vsekakor gre za edinstveno bivanje, kjer bodo gostje podoživeli ikonični božični film.

Foto: airbnb.com
Foto: airbnb.com
Foto: airbnb.com
Foto: airbnb.com

Dodatne Informacije

www.airbnb.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!