Lego kocke v beli barvi za ljubitelje arhitekture

Dansko podjetje Lego je izdalo serijo kock bele barve, namenjeno ljubiteljem arhitekture in oblikovanja.

Serija kock danskega podjetja Lego, imenovana Lego Architecture Studio je namenjena predvsem ljubiteljem arhitekture in oblikovanja. Sestavljena je iz 1200 kosov kock 76 različnih oblik, vse od navadnih opek do kompliciranih gradbenih elementov. Uporabniku tako zagotavlja popolno svobodo v kreativnosti oblikovanja. Nova zbirka, ki je od meseca julija dalje na voljo v trgovinah, ne vsebuje tipičnih Legovih močnih barv in je sestavljena zgolj iz belih in prosojnih delcev. Gradbeni elementi so poenostavljeni in brez vsakršnih okraskov ter tako prilagodljivi gradnji popolnoma različnih maket zgradb. Seriji je priložena tudi knjiga, ki vsebuje različne ideje ter načrte za gradnjo predlaganih projektov.

PREBERITE ŠE: Lego Wall-E morda kmalu resničnost

V podjetju Lego pravijo, da je zbirka namenjena ljubiteljem gradnje, ki lahko sedaj enostavno gradijo svoje lastne arhitekturne sanje ali pa znane zgradbe, kot je na primer Eiffelov stolp. Cilj nove serije je znamko Lego približati gradbeni industriji in jo narediti nepogrešljiv del delavnega procesa.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!