ManServants – popolni moški služabniki damam na uslugo

Golo dejstvo je, da so 'rent-a-striptizete' nekaj, česar se verjetno noben moški ne bi branil, če bi imel to možnost. A ko se vloge zamenjajo, se zamenjajo tudi občutki. Ženske moških žigolov še zdaleč ne poveličujejo tako kot moški poveličujejo erotične plesalke. Nič čudnega torej da pravijo, da če prijateljice ne maraš, ji naročiš striptizerja. No, če jo maraš, pa ji po novem lahko naročiš slugo moškega "služabnika" pri ManServants.

ManServants je mlado podjetje, ki ženskam ponuja točno tisto, kar si želijo: mlade in lepe moške, ki naredijo natanko to, kar si želijo. Brez ugovarjanja. Njena želja je njegov ukaz. In ne, priloženi video ni napovednik za film, ampak odlomek iz resničnega življenja.

Z moškim slugo je življenje otročje lahko.
Z moškim slugo je življenje otročje lahko.

To zagonsko podjetje iz San Francisca, ki sta ga ustanovila dva tekstopisca, cilja namreč na to, da ženske občutijo kako je biti dama iz Downton Abbeya v 21. stoletju ne da bi zato potrebovale celo premoženje. To, ‘premoženje’ namreč, pa na moški strani pri teh ‘služabnikih’ ostane tam kjer mora in ne pleše pred obrazom, kot tisto od klasičnih striptizerjev, ki pridejo na dom. ManServants ni servis za zagotavljanje ‘spremstva’, gre za moške, ki so deklica za vse. Pri njih tudi ne gre za ponudbo seksualnih storitev- čeprav ‘paket’ pride v formi, ki bo marsikateri ženski verjetno postavil nove standarde popolnega moškega– ampak za ponudbo vsega ostalega, kar tako ali drugače zadovolji žensko.

Moški sluga ne bo šel na kolena, da bi vas zaprosil, bo šel pa na kolena, če mu tako ukažete.
Moški sluga ne bo šel na kolena, da bi vas zaprosil, bo šel pa na kolena, če mu tako ukažete.

PREBERITE ŠE: Bizarne fotografije moškega, ki je želel obeležit nosečnost namesto žene

Službe pri ManServants ne dobi kar vsak moški z izklesanim telesom, saj mora imeti za naziv moškega sluge izklesano tudi znanje o pravilih, ki jim mora upoštevati pri opravljanju svojega posla. Za dosego tega pa potrebno tudi kaj možganske telovadbe.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!