fbpx

Lepotni trendi 2016: črtalo za oči v barvah sladkorne paličice (“candy cane”)

Ljubiteljice božiča in božičnega okrasja boste navdušene nad novim lepotnim trendom! Zakaj? Črtalo za oči od zdaj naprej namreč ne bo več klasično črno, ampak si boste na oči risale barve sladkorne paličice ("candy cane").

Če ste mislile, da so praznične le bleščice, ste se pošteno uštele. Navdušenje nad božičem in vsem, kar pride zraven, boste to leto najbolje izrazile s črtalom za oči v rdeči in beli barvi, ki ju boste nanesli v barvni kombinaciji sladkorne paličice (candy cane). S trendom, ki so ga poimenovali kar candy cane eyeliner, boste nedvomno privlačne, in če vsaj malo obvladate nanašanje črtala za oči, ste na dobri poti, da postanete zvezda vseh božičnih zabav.
Za ustvarjanje videza uporabite belo črtalo za oči, nato pa z rdečim črtalom za oči narišite poševne črtice. Če rdečega črtala za oči nimate, potem lahko uporabite tudi rdečo šminko, ki jo nanesete s tankim čopičem.

PREBERITE ŠE: Lepotni trendi 2016 – zvezdne konstelacije iz uhanov

Galerija – lepotni trend: črtalo za oči v barvah sladkornih paličic (candy cane)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!