LG HomeBrew: ultimativna naprava za varjenje domačega piva

LG HomeBrew: naprava za varjenje piva, ki bo pripravila pet vrst piva.

Ideja domače naprave za varjenje piva ni nova, je pa LG prvi v enačbo vnesel ‘kapsulo’. LG HomeBrew bo prvič pokazal na januarskem sejmu CES v Las Vegasu.

Kava iz ‘kapsul’ se je dodobra udomačila, pred kratkim pa smo tudi pisali o podobni napravi za mešanje koktajlov. LG pa je z domačo pivovarno LG HomeBrew šel še korak naprej, saj je avtomatiziral celoten postopek od fermentacije, karbonizacije in staranja do serviranja in čiščenja.

Domača pivovarna LG HomeBrew
Domača pivovarna LG HomeBrew

V ‘kapsulo’, ki bo veliko večja od tistih za kavo, so stlačili vse sestavine piva. Slad, kvas, hmeljno olje in aromo, iz česar naj bi domača pivovarna približno pet litrov piva zvarila v dveh tednih, napredovanje postopka pa bo mogoče spremljati v aplikaciji na pametnem telefonu.

Naprava bo povezana s telefonom.
Naprava bo povezana s telefonom.

Na voljo bo pet piv: ameriški IPA (moderno ameriško pivo), ameriški svetli ale, angleški stout, belgijski Witbier in češki pilsner.

LG HomeBrew bo pripravil pet vrst piva.
LG HomeBrew bo pripravil pet vrst piva.

Dodatne Informacije

Več informacij:
lg.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
DJI Air 2S: dovolj dober za vsakogar