fbpx

LG StanbyME GO: Televizija v kovčku za popolno mobilno zabavo

Televizija v kovčku

LG StanbyME GO
Foto: LG

LG predstavlja LG StanbyME GO, 27-palčni zaslon na dotik, zapakiran v kovček, ki popelje zabavo na popolnoma novo raven. Popolno za potnike, ki ne želijo zamuditi niti trenutka svojih najljubših oddaj.

Ste kdaj sanjali o tem, da bi svojo televizijo vzeli s seboj na potovanje? No, LG je te sanje spremenil v resničnost. Predstavljamo vam LG StanbyME GO, televizijo, ki jo lahko vzamete s seboj kamorkoli greste, in to v kovčku!


LG Electronics je predstavil pametni notranji in zunanji LG StanbyME GO, 27-palčni zaslon na dotik s 20W štirikanalnim zvočniškim sistemom, zapakiran v kovček. To pomeni, da lahko potniki zdaj s seboj vzamejo zabavo kjerkoli že so. In ko pravimo “zabavo”, mislimo resnično vse – od predvajanja filmov, poslušanja glasbe kot na gramofonu do igranja namiznih in zaslon na dotik iger.
Foto: LG
Ker je vse skupaj v kovčku, je LG StanbyME GO enostavno zdrsniti v ozke prostore, kar ga naredi izjemno prenosnega. Poleg tega je opremljen z vgrajeno baterijo, ki omogoča do tri ure uporabe brez povezave z zunanjim napajanjem.

Zaslon na dotik se lahko vrti in prilagaja glede na želje uporabnika. Lahko ga nagnete, zavrtite za 90 stopinj ali pa ga postavite v način mize. Ko je v načinu mize, se zaslon StanbyME Go nahaja v spodnjem delu kovčka, kar omogoča igranje digitalnih namiznih iger ali vklop virtualnega gramofona.

Foto: LG
Ampak to še ni vse! Ta televizija v kovčku podpira tudi glasovne ukaze in ima samodejno funkcijo vklopa/izklopa. LG trdi, da je StanbyME Go izjemno vzdržljiv, saj je prestal 11 testov v skladu z ameriškimi vojaškimi standardi.

Za konec, LG StanbyME Go je že na voljo v ZDA, globalna predstavitev na ključnih trgih v Evropi pa je načrtovana okoli oktobra 2023.

Foto: LG

Ampak počakajte, to še ni vse! Če prednaročite LG StanbyME GO na spletni strani LG za “skromnih” $999.99, boste prejeli tudi brezplačen LG XBoom 360 Bluetooth zvočnik. To je kot češnja na vrhu torte! Pošiljke se bodo začele kasneje ta mesec, čeprav natančen datum še ni znan. Morda LG čaka na pravi trenutek, da nas preseneti?

Foto: LG

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.