fbpx

LJFW 2018: jesenska edicija tedna mode prihaja 5. novembra

Jesensko modno dogajanje bo ponovno pestro, saj se bo med 5. in 7. novembrom 2018 v prostorih Viba filma, odvijala jesenska edicija Ljubljanskega tedna mode. LJFW 2018, ki bo potekal pod sloganom Protected by Sensodyne, je že zdavnaj prerasel slovenske okvirje in že nekaj zadnjih edicij uspešno sodeluje tudi z mednarodno priznanimi oblikovalci in modnimi ustvarjalci zunaj naših meja.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Filmski studio Viba film, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Ni podatka.

Edicija LJFW 2018 bo strnjena, poenostavljena, a s pestro vsebino. Zadnji dan se bo prizorišče spremenilo v t. i. showroom, kjer bodo obiskovalci lahko razstavljene kreacije, ki so jih pred tem občudovali na modnih pisti, tudi pomerili in kupili. Na tak način so organizatorji še korak bližje enemu njihovih pomembnih ciljev – vzpostavljanju aktivnega modnega trga, kar pomeni, da se trudijo oblikovalcem odpirati in utrjevati kar najhitrejšo in najbolj učinkovito pot do strank.

Tradicionalno bodo tudi tokrat priložnost dobili mladi in nadarjeni oblikovalci, ki se šele kalijo, tako bodo  svoje kreacije na samostojni modni reviji predstavili študenti Fakultete za dizajn, pridružene članice Univerze na Primorskem.

Kot za zdaj edina komercialna blagovna znamka se bo na LJFW predstavila AND by Andraž, ki je nastala pod okriljem podjetja Co. Andraž, d. o. o. Obeta pa se še nekaj novosti, ki vam jih bodo ustvarjalci LJFW razkrivali v naslednjih dneh.

Pridružil se bo nov generalni pokrovitelj

Glavni podpornik jesenske edicije LJFW 2018 je blagovna znamka Sensodyne. Vez med Sensodynom in LJFW se je spletla na podlagi skupnega interesa po notranji in zunanji lepoti, posredno zadovoljstva s samim seboj.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ljfw.org

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!