fbpx

Spletno nakupovanje – nova dimenzija udobnih nakupov

V zadnjem desetletju se je način nakupovanja drastično spremenil. Medtem ko smo še pred kratkim za vse nakupe odhajali v mesto ali nakupovalna središča, zdaj ostajamo doma in brskamo po spletu. Razširjena uporaba ne le računalnikov, pač pa predvsem pametnih telefonov, in večje število trgovcev na drobno, ki ponujajo blago na spletu, je ustvarilo neke vrste nakupovalno revolucijo.

Zakaj je spletno nakupovanje postalo tako priljubljeno? Spletno nakupovanje ponuja veliko prednosti za potrošnike. Trgovci namerno naredijo svoje spletne strani preproste za krmarjenje in uporabo in s kreditno kartico je svet nakupovanja kot zabaviščni park. Izbira se zdi skoraj neskončna in nismo več omejeni samo na nakup na lokalni ravni ali na kataloge po pošti. Ni nam treba skrbeti za odpiralni čas trgovin, naporno prodajno osebje, parkiranje, promet in sto drugih težav, ki spremljajo nakupovanje. Proces lahko traja tako dolgo, kot nam je všeč, ali pa se konča v nekaj minutah. Lahko nakupujete od kjerkoli na svetu. Zdi se, da smo v zlati dobi nakupovanja.

Kot vidimo, je brskanje po spletu in nakupovanje zabavno in predvsem prilagojeno času in okusu vsakega posameznika. Po opravljenem nakupu pa sledi le še težko pričakovana dostava paketa. In tu se lahko udobnost spletnega nakupovanja konča, če paket ne pride ob pravem času na izbrani naslov. Pogosto nas namreč ni na izbrani lokaciji za dostavo, ravno ko na vratih pozvoni dostavljavec. Vendar brez skrbi! Za vse spletne “shopoholike”, ki ne želite zapravljati časa s čakanjem na dostavo paketa, Pošta Slovenije ponuja storitev Moja dostava – moja izbira, ki omogoča, da kadarkoli spremenite že izbrani datum in izbrano lokacijo dostave paketa tudi takrat, ko je ta že na poti k vam.

Storitev Moja dostava - moja izbira za dostavo paketa po vaši meri.
Storitev Moja dostava – moja izbira za dostavo paketa po vaši meri.

Kako do storitve Moja dostava – moja izbira?
Z SMS-om ali elektronskim sporočilom prejmete povezavo do spletne aplikacije Moja dostava  moja izbira, kjer lahko izbirate med:
– dostavo na drug naslov (katerikoli naslov v RS);
– prevzemom na pošti;
– dostavo v PS Paketomat (24 paketomatov po vsej Sloveniji);
– dostavo na bencinski servis (114 BS Petrola);
– dostavo na dogovorjeno mesto (terasa/balkon, garaža, lopa, pred vhodom …);
– dostavo na izbran datum (na voljo trije različni datumi).

Za Pošto Slovenije sta hitrost in udobnost dostave ključnega pomena, zato se z uvedenimi novostmi še naprej približuje uporabnikom.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
posta.si
080 14 00

Vsebino omogoča Pošta Slovenije.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!