fbpx

Pošta Slovenije v boju proti podnebnim spremembam

Foto: Pošta Slovenije

Generalni direktor Pošte Slovenije Tomaž Kokot je predal donacijo predsedniku Čebelarske zveze Slovenije Boštjanu Noču, s čimer je Pošta Slovenije postala partner projekta Dan sajenja medovitih rastlin in se zavezala k nadaljnjim aktivnostim, ki bodo pripomogle k osveščanju in pozivanju k ohranjanju čistega in zdravega okolja za čebele in ostale opraševalce.

Ob tej priložnosti sta si ogledala Hišo kranjske čebele v Višnji Gori, kjer sta posadila medovito rastlino, in spregovorila o pomenu ohranjanja medovitih rastlin in o prizadevanjih za zmanjševanje negativnega vpliva na okolje.

S tem projektom Pošta Slovenije nadgrajuje aktivnosti v boju proti podnebnim spremembam in zmanjševanju ogljičnega odtisa, ki jih izvaja v skladu s prizadevanji na področju trajnostnega poslovanja in trajnostnega razvoja. Ena izmed aktivnosti Pošte Slovenije pri podpori projekta Dan sajenja medovitih rastlin bo tudi spodbujanje interne in splošne javnosti k odgovornemu odnosu do okolja in izvajanju dejavnosti, ki pripomorejo k ohranjanju čistega in zdravega okolja za čebele in ostale opraševalce.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!