fbpx

LJFW 2019: modni spektakel na novi idilični lokaciji

LJFW (Ljubljanski teden mode) 2019 se v Ljubljano vrača 21. oktobra. Modni spektakel se bo tokrat odvijal na novi idlični lokaciji.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
MAO, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Produkcijo letošnje jesenske edicije LJFW 2019 že tradicionalno prevzema ekipa Zavoda Zveerene, novost pa je sodelovanje s Centrom za kreativnost, ki bo skupaj z modno konferenco zaokrožil modno dogajanje med zidovi MAO Slovenija. Piste LJFW se bodo tokrat vile v zavetju ljubljanskega Muzeja za arhitekturo in oblikovanje (MAO), pestro modno dogajanje pa se bo odvijalo med 21. in 25. oktobrom.

LJFW se bo odvijal med 21. in 25. oktobrom.
LJFW se bo odvijal med 21. in 25. oktobrom.

Pričakujete lahko raznolik modni program, tri dni revij dvaintridesetih domačih in tujih modnih oblikovalcev, dvodnevno modno konferenco z naslovom Sistem mode, ekskluzivno predstavitev nove kolekcije Benedetti Life Mateje Benedetti, veliki showroom predstavljenih kolekcij modnih oblikovalcev ter svečano podelitev modnih nagrad LJFW WOW.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ljfw.org

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!