fbpx

LJFW 2020: prihaja nova modna sezona!

Foto: Mimi Antolović

Ljubljanski teden mode oziroma LJFW 2020 se bo odvijal med 1. in 10. oktobrom, pričakujete pa lahko bogato modno dogajanje na več prizoriščih, z razgibanim programom in izbranimi znamkami perspektivnih mladih ter že uveljavljenih modnih imen.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
MAO, podhod Ajdovščina, na spletu
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstopnice niso v prosti prodaji.

Jesenska edicija LJFW 2020 v prestolnico ponovno prinaša sveže modne trende, inovativne izvedbe predstavitve kolekcij, modne performanse, žive izložbe, modne filme ter strokovne pogovore, pa tudi showroom ne bo manjkal. Seveda niso pozabili niti na predstavitev študentov NTF, ki bodo v okviru platforme LJFW svoje kreacije predstavili na poseben način.

LJFW 2020 prihaja 1. oktobra. (Foto: Mimi Antolović)

Podrobnosti programa bodo znane kmalu, zaenkrat pa vam lahko zaupamo, da si bo ekskluzivne revije in predstavitve mogoče ogledati v MAO – Muzeju za arhitekturo in oblikovanje ter v izložbah ljubljanskega podhoda Ajdovščina, ki bo v ta namen po dolgem času ponovno zaživel v vsem svojem potencialu. Modno dogajanje si bo tako mogoče ogledati tudi digitalno “online” in “offline”.

Celotno modno dogajanje bo potekalo v skladu s priporočili NIJZ in ravno zaradi izrednih razmer vstopnice to edicijo ne bodo na voljo v prosti prodaji.

Dodatne Informacije

ljfw.org

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!