To so najboljše komedije 2020: sprosti se in se nasmej!

Zadnjič posodobljeno: :

Vas mika ogled res dobre komedije! Iščete najboljše komedije 2020? Predstavljamo vam naš seznam najboljših komedij 2020, ob katerih se boste nasmejali do solz!

Se vam zdi, da leto 2020 ni postreglo z najboljšimi komedijami? Tudi leto 2020 nam je postreglo z nekaterimi komedijami, za katere se zdi, da jim je usojeno, da postanejo zlati standard komičnosti ali pa da nas popeljejo v nek drug, zabaven svet, kjer v zavetju kina ali lastne dnevne sobe pozabimo na vse skrbi. Preverite, katere so najboljše komedije 2020!

Gospodje (The Gentlemen, 2019)

Guy Ritchie nam je v začetku leta 2020 prinesel prefinjeno in sofisticirano komedijo Gospodje, ki sledi ameriškemu izseljencu Mickeyu Pearsonu, ki si je v Londonu ustvaril visoko donosen imperij marihuane. Ko se po okolici razširi beseda, da Mickey želi za vedno izplačati celoten posel, se hitro sprožijo spletke, sheme, podkupovanja in izsiljevanja v upanju, da bi del posla ukradli izpod njegovih rok.

Yes, God, Yes (2020)

16-letna Alice je bila vedno dobra katoličanka. Ko pa nedolžen klepet na AOL-u postane žgečkljiv, odkrije samozadovoljevanje, ki pa jo preplavi s krivdo. Išče odrešitev, zato se udeleži skrivnostnega verskega umika, kjer bo poskušala zatreti svoje potrebe. A to ne bo enostavno, še posebej potem, ko se začne z njo spogledovati simaptičen fant iz višjega razreda. Njen občutek sramu se spremeni v spiralo, ko razkrije pretresljivo resnico o pobožnem umiku. Obupana in zmedena pobegne in sreča malo verjetnega zaveznika, ki ji ponudi alternativni pogled na to, kaj pomeni biti dobra oseba. Alice prvič spozna, da se lahko sama odloči, v kaj bo verjela, končno pa tudi dobi osvoboditev, ki jo je tako potrebovala.

Palm Springs (2020)

Ko se brezskrbni Nyles in nič kaj navdušena družica Sarah naključno srečata na poroki v Palm Springsu, se stvari pošteno zapletejo, saj ne moreta ubežati ne prizorišču in ne drug drugemu.

Kralj Staten Islanda (The King of Staten Island, 2020)

Potem ko mu je pri sedmih letih umrl oče gasilec, se Scott ni prav dobro vklopil v družbo. Zdaj, sredi dvajsetih let, je dosegel bolj malo, še vedno pa si želi postati umetnik za tetovaže, kar se zdi nedosegljivo. Potem ko se njegova ambiciozna mlajša sestra Claire odpravi na fakulteto, Scott še vedno živi s svojo izčrpano materjo in dneve preživlja s kajenjem trave, z druženjem s prijatelji, na skrivaj pa se dobiva s svojo prijateljico iz otroštva. Ko pa njegova mati začne hoditi na zmenke z glasnim gasilcem po imenu Ray, se sproži niz dogodkov, ki bodo Scotta prisilili, da se spopade s svojo žalostjo in naredi prve korake, da se premakne naprej.

An American Pickle (2020)

Seth Rogen igra tovarniškega delavca Herschela Greenbauma, ki se leta 1919 preseli v Ameriko s sanjami po boljši prihodnosti. Nekega dne pade v čeber s kislimi kumaricami in 100 let preživi v slanici. Ta ga odlično ohrani – postaral se niti za en dan – in tako se po 100 letih pojavi v Brooklynu. Ko išče svojo družino, se težavo izve, da je edini preživeli sorodnik njegov pravnuk Ben Greenbaum – tudi njega igra Rogen – programer, ki ga Herschel nikakor ne more razumeti.

I Used to Go Here (2020)

Po neuspešnem lansiranju prvega romana 35-letna pisateljica Kate prejme povabilo svojega nekdanjega profesorja in stare ljubezni, da spregovori študentom na svoji stari univerzi. Po tem, ko ji odpovedjo turnejo s knjigo in je njen ego na dnu, se Kate odloči sprejeti povabilo in se hkrati sprašuje, ali ji bo prav to dalo moralni “boost”, ki ga zdaj krvavo potrebuje. Namesto tega pade v komično regresijo – od nezgod z ekscentričnimi dvajsetletniki do ljubosumja, ki ga čuti do naljubše učenke starega profesorja.

Emma (2020)

Emma je filmska adaptacija istoimenskega komičnega romana angleške pisateljice Jane Austin, ki razkriva iskanje sorodne duše in ljubezni s srečnim koncem. Emma Woodhouse je lepa, pametna in bogata, ki v svojem zaspanem mestecu nima tekmice. V bleščeči satiri družbenega razreda in bolečini odraščanja se Emma prebija med neuspelimi poskusi romantičnih zbliževanj, da bi našla ljubezen, ki je bila že ves čas tam.

The Climb (2020)

Kyle in Mike sta najboljša prijatelja, ki sta tesno povezana – dokler Mike ne spi s Kyleovo zaročenko. Film govori o burnem, a trajnem razmerju med moškima, skozi leta in leta smeha, bolečine in besa. Je tudi resnična zgodba o najboljših prijatlejih, ki sta svojo globoko vez spremenila v bogat, človeški in pogosto razburljiv film o mejah (in pomanjkanju le-teh) v vseh tesnih prijateljskih odnosih.

Uncorked (2020)

Elijah, ki goji veliko ljubezen do vina, se vpiše v tečaj za mojstrskega sommelierja, elitni naziv, ki ga dobi le peščica, ki opravi zloglasni izpit. To so sanje, ki presegajo pričakovanja njegovega očeta Louisa, ki vztraja, da bi moral Elijah prevzeti priljubljeno žar restavracijo v Memphisu, ki prehaja iz roda v rod. Elijah se spopada s šolskimi obveznostmi in novo zvezo, Louis pa se bori z občutki do svojega sina, ki zavrača družinsko podjetje, dokler ju tragedija ne prisili, da upočasnita stvari.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)

Ko ambiciozna glasbenika Lars in Sigrit dobita življenjsko priložnost, da zastopata svojo državo na največjem pevskem tekmovanju na svetu – Evroviziji – imata končno priložnost dokazati, da se je za vse sanje vredno boriti!

Bill & Ted Face the Music (2020)

Da bi izpolnila svojo rokenrol usodo, se najboljša prijatelja srednjih let podata na novo dogodivščino, ko ju obiskovalec iz prihodnosti opozri, da lahko le njuna skladba reši življenje, karkšnega poznamo. Na tej poti jima bodo pomagale njune hčerke, nova serija zgodovinskih osebnosti in nekaj glasbenih legend. Skupaj bodo poiskali skladbo, ki bo v svetu vzpostavila pravičnost in v vesolje vnesla harmonijo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Headspace Guide to Meditation: naučite se meditirati z novo serijo na Netflixu