fbpx

Najboljše komedije 2019 (do danes): smeh zagotovljen!

Vas zanima, katere so najboljše komedije 2019? Resnično življenje je lahko izjemno naporno, zato ni nenavadno, da vsako živo bitje potrebuje kakovostno sprostitev in, jasno, odlične komedije, ki vsaj za trenutek narišejo nasmešek na obrazu. Veste, katere najboljše komedije 2019 so se znašle na našem seznamu?

Radi bi se smejali, a sami v svojih štirih stenah? Potem veste, da si morate ogledati najboljše komedije 2019, ki vas ne bodo zgolj nasmejale, temveč tudi soočile z nekaterimi vprašanji, ki vas pestijo – letošnje komedije so namreč veliko več kot le smešni filmi, saj je njihovo bistvo smešno, a izjemno premišljeno narejeno.

Ne glede na to, kakšen je vaš filmski okus, so najboljše komedije 2019 pripravile paleto filmov, ki vključujejo romantične, znanstvenofantastične, kriminalne … elemente. Nekaj se bo gotovo našlo tudi za vas!
Na spletnih straneh IMDb in Rotten Tomatoes smo naredili analizo, katere so najboljše komedije 2019 in ta vam lahko služi kot vodilo pri odločanju, katere filme si je resnično vredno ogledati – da ne boste spet  po več ur zapravili za iskanje najboljše komedije 2019, ki se vam jo potem ne bo niti dalo gledati! Zaupajte spodnjemu seznamu!

Najboljše komedije 2019:

Komična drama

Bilo je nekoč v … Hollywoodu (Oce Upon A Time in … Hollywood, 2019)

Ocena na IMDb: 8,2
Metascore: 83
Ocena na Rotten Tomatoes: 85 %

Pozabljeni televizijski igralec in njegov kaskaderski dvojnik si prizadevata doseči slavo in uspeh v filmski industriji v zadnjih letih hollywoodske zlate dobe leta 1969 v Los Angelesu.
Film se predvaja tudi v slovenskih kinematografih in si ga lahko tukaj ogledate!

Komična drama

The Farewell (The Farewell, 2019)

Ocena na IMDb: 8,1
Metascore: 90
Ocena na Rotten Tomatoes: 99 %

Kitajska družina odkrije, da bo zarad raka njihova babica le še malo časa na tem svetu, zato se odločijo, da ji bodo zamolčali resnico. Z namenom načrtujejo poroko, zato da jo vidijo zadnjič. Četudi je zgodba žalostna, gledalca nasmeje s komičnimi elementi.

Komedija

Booksmart (Booksmart, 2019)

Ocena na IMDb: 7,4
Metascore: 84
Ocena na Rotten Tomatoes: 97 %

Na predvečer mature dve akademski “zvezdi” in najboljši prijateljici spoznata, da bi morali delati manj in se zabavati več. Dekleti poskušata v eno noč nadomestiti štiri leta zamujene zabave.

Komična športna drama

The Art of Self-Defense (The Art of Self-Defense, 2019)

Ocena na IMDb: 7,4
Metascore: 65
Ocena na Rotten Tomatoes: 83 %

Potem ko moškega naključno napadejo na ulici, začne ta obiskovati karizmatičnega in skrivnostnega mojstra karateja, da bi se naučil, kako se braniti.

Biografska komična drama

Stan in Olio (Stan & Olie, 2018)

Ocena na IMDb: 7,2
Metascore: 75
Ocena na Rotten Tomatoes: 93 %

Stan Laurel in Oliver Hardy, najpriljubljenejša komika vseh časov, se odpravita na turnejo po Veliki Britaniji. Ta ja bila slabo obiskana, a ker sta znala drug drugega vedno nasmejati, s svojim šarmom in lepoto predstav pa tudi občinstvo, kmalu spet osvojita srca množic.

Komična glasbena drama

Blinded by the Light (Blinded by the Light, 2019)

Ocena na IMDb: 7,0
Metascore: 71
Ocena na Rotten Tomatoes: 90 %

Leta 1987 se v času varčevalnih ukrepov Margaret Thatcher britanski najstnik nauči živeti življenje, razumeti svojo družino in najti talent skozi glasbo Brucea Springsteina.

Romantična komedija

Zapelji me, če me moreš (Long shot, 2019)

Ocena na IMDb: 7,0
Metascore: 67
Ocena na Rotten Tomatoes: 81 %

Brezposelni novinar Fred se odloči, da bo osvojil Charlotte Field, simpatijo iz otroštva, ki je danes ena najmočnejših in nedosegljivih žensk na planetu. Navduši jo s humorjem in mladostniškim idealizmom, a njegova brezskrbnost uniči njeno kariero pot, ki je tik pred pomembno prelomnico.

Zgodovinska komedija

Wild Nights with Emily (Wild Nights with Emily, 2019)

Ocena na IMDb: 6,2
Metascore: 74
Ocena na Rotten Tomatoes: 90 %

Zgodovinska komedija ujame malo znane strani življenja pisateljice Emily Dickinson, zlasti njen odnos z drugo žensko.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.