fbpx

Najboljše komedije na Netflixu (2024), ki vas bodo nasmejale do solz: Pripravite se na noč smeha!

Foto: Netflix

Ni boljšega načina za sprostitev po dolgem dnevu kot dobra komedija, ki vas nasmeji do solz. Netflix ponuja bogato zbirko smešnih filmov, ki so kot nalašč za noč smeha v udobju vašega doma. Ne glede na to, ali imate radi klasične komedije, moderne uspešnice ali morda nekaj bolj nenavadnega, boste na Netflixu zagotovo našli nekaj, kar vas bo navdušilo. To so najboljše komedije na Netflixu ta hip!

Preverite, katere so najboljše komedije na Netflixu v tem trenutku. Sploh, če načrtujete večer v dobri družbi z veliko smeha. Netflix namreč ponuja impresivno zbirko komedij, kot nalašč za humorja poln filmski maraton. Pripravite kokice, se udobno namestite in se pripravite na večer, poln smeha in zabave!

Always Be My Maybe

Always Be My Maybe spremlja zgodbo prijateljev iz otroštva, Sashe Tran in Marcusa Kima, ki se po 15 letih znova srečata. Sasha, zdaj slavna kuharica, se vrne v svoj rodni San Francisco, da bi odprla novo restavracijo. Marcus, ki še vedno živi z očetom in igra v isti skupini, pa se bori s spremembami v njuni dinamiki.

Glass Onion: A Knives Out Mystery

V Glass Onion: A Knives Out Mystery se detektiv Benoit Blanc (Daniel Craig) vrne, da bi rešil še eno zapleteno uganko. Tokrat odpotuje na razkošen zasebni otok v lasti tehnološkega milijarderja Milesa Brona (Edward Norton). Ko se gostje zberejo na zabavi ob skrivnostnem umoru, mora Blanc krmariti skozi prevare, skrivnosti in ekscentrične osebnosti, da odkrije resnico.

Paddington

Paddington je čudovita družinska komedija o ljubkem medvedku iz Peruja, ki odpotuje v London v iskanju novega doma. Medved, po imenu Paddington, ki ga je družina Brown našla na postaji Paddington, se poskuša prilagoditi mestnemu življenju. Njegova dobrosrčna narava vodi do vrste šaljivih nesreč, od vožnje po londonski podzemni do nenamerne poplave v kopalnici.

Hangover

To je klasika, ki vsekakor sodi med najboljše komedije na Netflixu ta hip. Hangover opisuje divje dogodivščine štirih prijateljev v Las Vegasu. Po noči naporne zabave se Phil, Stu, Alan in Doug zbudijo brez spomina na prejšnjo noč in ugotovijo, da je Doug, ženin, pogrešan.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

V tem filmu nadobudna islandska glasbenika Lars Erickssong (Will Ferrell) in Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams) dobita življenjsko priložnost, da zastopata svojo državo na tekmovanju za pesem Evrovizije. Kljub pomanjkanju izkušenj in številnim neuspehom sta odločna in s ponosom zastopata barve svoje države.

Do Revenge

Do Revenge je sodobna srednješolska komedija, ki jo navdihujejo klasični najstniški filmi. Drea (Camila Mendes) in Eleanor (Maya Hawke) skleneta malo verjetno zavezništvo, da bi se maščevali tistim, ki so jima storili krivico. Drea se želi maščevati svojemu bivšemu fantu, ker je izdal škandalozen videoposnetek, medtem ko Eleanor zahteva maščevanje dekleta, ki jo je izdalo

Monty Python and Holy Grail

Monty Python je kultna klasika, ki parodira legendo o kralju Arturju in njegovih vitezih. Film spremlja kralja Arturja in njegove ekscentrične skupine privržencev, ko se podajo na iskanje svetega grala. To britansko komedijo, polno absurdnega humorja, nepozabnih citatov in ikoničnih prizorov, si morajo ljubitelji nadrealističnega in slapstick humorja obvezno ogledati.

Don’t Look Up

V filmu dva astronoma, dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) in Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), odkrijeta komet, ki gre proti Zemlji in bo povzročil globalno katastrofo. Ko poskušata opozoriti svet, naletita na apatijo, zanikanje in politično spinanje. Film je satiričen pogled na odziv družbe na znanstvena opozorila, v njem pa ne manjka zvezdniških imen.

The Lovebirds

Lovebirds spremlja zgodbo para, Jibrana (Kumail Nanjiani) in Leilani (Issa Rae), ki sta na robu razhoda. Njuni načrti se sfižijo, ko se po naključju zapleteta v skrivnost umora. Ko poskušata oprati svoji imeni, se znajdeta v vrsti komičnih in nevarnih situacij.

Murder Mistery

V filmu se par iz New Yorka, Nick (Adam Sandler) in Audrey Spitz (Jennifer Aniston), odpravi na dolgo pričakovane evropske počitnice. Njuno potovanje se spremeni, ko sta povabljena na družinsko srečanje na milijarderjevo jahto, a končata kot glavna osumljenca umora.

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.