Ljubezen te ne more rešiti in 13 drugih stvari, ki si jih moraš zapomniti, ko iščeš partnerja!

Zadnjič posodobljeno: :

Ljubezen se preprosto zgodi.

Ljubezni ne morete napisati, narisati. Ne pride s klikom na gumb. Pride iznenada in se počasi vpije v srce in dušo.

Ne pozabite nase, ko iščete sanjsko razmerje.

1. Lahko traja precej časa, da vas najde. Bodite potrpežljivi do sebe in do ljubezni. Ne boste večno sami, tudi če boste morali preživeti veliko slabih zmenkov, skoraj zvez. Slej kot prej vas bo našla ljubezen.

2. Vsake toliko časa se odpočijte od zmede zmenkov. Dovolite si, da se vaše srce zaceli. Naredite to zase, medtem ko iščete ljubezen. Ne postanete šibki ali zagrenjeni, če stopite korak nazaj in si rečete: “Potrebujem minuto.”

3. Včasih morate sebe postaviti na prvo mesto. Ko vam ranijo srce, je povsem normalno, da potrebujete čas za okrevanje. Nikar pa ne uporabljajte preteklost za izgovor, da ne odprete več srca ljubezni, ker vas je strah razočaranja. Najdite sebe in poskusite znova. Lahko, da boste spet ranjeni, ampak kar je še bolj strašljivo je to, da ne bi pokazali več svojega srca. Ne skrivajte ga.

4. Ne obnašajte se, kakor da nimate več čustev. Vprašajte se, kaj si želite in kaj potrebujete od partnerja. Na takšen način boste spoznali, koga lahko spustite v svoje življenje in kdo tja ne spada.

5. Imejte se radi, preden vas bo imel rad tudi nekdo drug. Ljubezen do sebe je vseživljenjsko potovanje. Ko boste ljubili sebe, boste lažje ljubili druge in našli pravo osebo.

6. Bodite pozorni na to, kako govorijo o svojih bivših. Njihovo obnašanje, besede o bivših partnerjih, povedo o njih veliko. Na takšen način izveste kakšni ljudje so.

7. Aplikacije za zmenke niso edini način za spoznavanje ljudi. Lahko so odličen način, da nekoga spoznate, vendar ne dovolite, da je to vaša edina možnost. Pojdite ven. Na sprehod. Na kavo. Na tekmo. Družite se s prijatelji. Ne zanašajte se na splet in dejansko poskusite živeti.

8. Ljubezen vas ne more rešiti. Lahko vam pomaga, da pozabite bolečino. Na koncu pa je vedno vse odvisno le od vas, kako se boste sestavili, kdaj boste spet ljubili. Ne vstopajte v razmerje, samo zato, da bi se poskušali počutiti bolje ali z mislijo, da bodo s tem vaše težave izginile. Ne bodo. To ni pošteno do vašega partnerja. Lahko vas podpirajo, toda na koncu morate rešiti sami sebe in nihče vam tu ne more pomagati.

9. Če vam nekdo reče, da je slab čas, mu verjemite. Ne čakajte nanje. Ne bodo si premislili.

10. Nič ni narobe, če imate ranjeno srce. Pravzaprav je to dobro. Pomeni, da se trudite. Pomeni, da vas je skrbelo za nekoga dovolj, da ste tvegali da vas ranijo. In to je zelo lepa stvar.

11. Nikoli ne boste dvakrat izkusili iste ljubezni. Ljudje smo si različni in vsako osebo boste ljubili na drugačen način.

12. Spustite ljudi, ki jim niste prioriteta. Če porabite preveč energije za trud, da bi bili nekomu všeč, ga spustite. Ni vredno.

13. Združljivost je veliko pomembnejša od same privlačnosti. Včasih je v ljubezni logika. Lahko bi imeli razmerje z noro kemijo, ampak, če je njihovo življenje popolnoma drugačno od vašega, se to ne bo izšlo. Pomembna je kompatibilnost.

14. Nikoli ne boste našli popolne osebe. Popolnost ne obstaja, so samo nepopolni ljudje, ki se bodo po najboljših močeh trudili, da vas imajo radi tako, kakor si želite in kakor znajo le oni. Dovolite jim.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženske so si enotne: obstaja ena stvar, ki naredi moškega privlačnejšega