3 napake, ki jih počnete v ljubezni in na zmenkih, na podlagi vašega astrološkega znamenja

Zadnjič posodobljeno: :

"Tvoja naloga ni v tem, da iščeš ljubezen, ampak le, da iščeš in najdeš vse prepreke v sebi, ki si jih zgradil zoper njo." - Rumi

Nihče ni popoln, še posebej, ko gre za ljubezen in zmenke.

Poglejte v nepopolnost astroloških znamenj.

Oven

1. Preveč se vam mudi.
2. Pričakujete, da bodo ljudje tekali za vami in se borili za vašo pozornost.
3. Prepustite se igram.

Ste energični in navdušeni, ko se začne nova zveza. Prehitro se prepustite in zaljubite. Poskusite, da vas vaše navdušenje ne popolnoma prevzame. Vzemite si čas. Ste samozavestni, zato se tudi tako obnašajte. Če dajete znake, da ste nedostopni, da vas nekdo ne zanima ( čeprav vas), pričakujete, da se bodo trudili za vas. Ne igrajte iger. Samo bodite to kar ste.

Bik

1. Nenehno ste na preži.
2. Ne morete uživati ​​v trenutku, ker vas skrbi, da vas bodo ljudje prej ali slej zapustili.
3. Imate težave z odkrivanjem svojih napak.

Ne znate spustiti bolečine, ki so vam jo v preteklosti povzročili bivši partnerji. Strah vas je. Ljudje bodo poskušali podreti te zidove, vendar ste vi edina oseba, ki lahko to stori. Nehajte skrbeti, da vam bodo vsi zlomili srce. Uživajte v trenutku in cenite ljubezen, ki vam jo dajejo tisti, ki vas imajo radi in vas cenijo.

Dvojčka

1. Neprestano se sprašujete, kaj je še tam zunaj, in ali lahko najdete kaj boljšega.
2. Nikoli niste prepričani, ali je oseba, ki je ob vas, tista prava.
3. Hitro vam je dolgčas.

Ste neodločni in zaposleni z vprašanji, kaj vse je še tam zunaj, namesto, da bi cenili osebo, ki je pred vami. Ljudje niso avtomobili, ne morete jih kar zamenjati za kaj boljšega. Nihče se ne želi počutiti, kakor druga izbira. Poiščite nekoga, zaradi katerega se počutite srečne in ljubljene. Osebo, ki vam daje tisto, kar želite in potrebujete v zvezi. In ko boste našli to osebo, prenehajte iskati kaj drugega, ker tega verjetno ne boste našli, s tem boste le prizadeli tiste, ki jih imate radi.

Rak

1. Imate težave, če niste v varnem krogu svojih najbližjih.
2. Preveč razmišljate o tem, kaj si drugi želijo za vas, premalo pa o tem, kaj si sami želite.
3. Zaprete se.

V krog prijateljev in družine, ne spustite novih ljudi. Oni so vaše varno zavetje. Imate težave z zaupanjem ljudi, ki jih ne poznate in tudi zaupanjem do samega sebe. Mislite, da so vaši prijatelji in družina vedno tisto, kar je najboljše za vas? Kaj pa si vi želite od ljubezni?

Lev

1. Pričakujete, da se bodo ljudje do vas obnašali, kakor do kralja.
2. Ne osredotočate se dovolj na partnerja.
3. Če vas nekdo zavrne, se sesujete.

Prepričani ste vase in se imate radi, toda, ko vam ljudje ne dajo vsega, kar želite, ste nesrečni. Pri odnosih ne gre le za prejemanje ljubezni, temveč tudi za to, da jo dajete. Ne morete pričakovati, da vam bo partner dal vse, vi pa jim ne boste dali ničesar v zameno. Zavrnitve so del življenja. Ne dovolite, da se zaradi tega počutite, da niste vredni ljubezni. Niste vsakomur všeč, vendar si ljubezen zaslužite ne glede na to in jo boste sčasoma našli.

Devica

1. Preveč neizprosni ste do sebe.
2. Vedno mislite, da ste sami krivi za razpad ali konec odnosov.
3. Sprašujete se, ali je ljubezen nekaj, kar si zaslužite.

Veliko razmišljate in včasih s tem res pretiravate. Vaše misli vas prepričujejo, da ne morete storiti ničesar prav. Da ste vedno razlog, da vaši odnosi propadajo in, da vas nihče ne bo imel nikoli rad. Pravijo, da niste vredni ljubezni. Niste razlog, da so ti odnosi propadli in nekdo vas bo imel rad na vse načine, kot si zaslužite, da ste ljubljeni, ker ste vredni tega.

Tehtnica

1. Obotavljate se, da bi hodili z ljudmi, ki imajo drugačne interese kot vi.
2. V razmerju ste, ker vas je strah biti sami.
3. Partnerju ne date dihati, želite, da vse opravljata skupaj.

V razmerju ste ponavadi, ker nočete biti sami. Ni vam toliko pomembno, s kom hodite, le da niste sami. Je to res pravi način? Ne. Bolje je biti sam, kot pa biti z nekom, ki vas ne osrečuje. Ali še huje, z nekom, ki vas zadržuje v življenju, ki ste si ga vedno želeli. V življenju, ki si ga zaslužite.

Škorpijon

1. Hitro postanete ljubosumni in zaradi tega izgledate negotovo.
2. Potrebujete dolgo časa, da zaupate ljudem.
3. Ne odpirate se radi ljudem in svoje skrivnost raje obdržite zase.

Vedno se sprašujete, ali so tistega natakarja, natakarico gledali predolgo ali pa si želijo, da bi bili bolj podobni tistemu modelu, ki mu sledijo na instagramu. Ljubosumje je za vas znan občutek in vas prepriča, da oseba, s katero hodite, misli, da niste dovolj. Če bi verjetno ne bi bili z vami, kajne? Z vami so, ker si to želijo, naj vam ljubosumje ne govori drugače.

Strelec

1. Radi potujete.
2. V odnosih vidite omejitve.
3. Mislite, da se vas bodo vsi oklepali.

Radi potujete. Ste radovedni. Zanima vas svet. Mislite, da če boste v odnosu, ne boste mogli živeti tako, kot si želite. Verjemite, da boste našli osebo, ki ceni vaš življenjski slog. Odnosi ne pomenijo vedno, da se morate ustaliti in ostati na enem mestu. Poiščite nekoga, ki bo imel odnos, ki ustreza vam.

Kozorog

1. Mislite, da ste preveč zaposleni za ljubezen.
2. Brezbrižni ste glede zmenkov.
3. Novim ljudem ne dajete poštenih možnosti.

Ljubezen ste označili za nepomembno. Preprosto se je vam ne da iskati. Imate druge stvari za katere vas skrbi. In sploh ne opazite ljudi, ki bi vas radi spoznali. Preveč ste zaposleni, da bi to opazili. Del vas ve, da je razlog, zaradi katerega ljubezen ne postavljate na prvo mesto,to, da se bojite, da vas bi ljubezen oz. ljudje razočarali.

Vodnar

1. Ne marate, ko se ljudje ne strinjajo z vami.
2. Mislite, da so vse obljube prazne.
3. Hitro se dolgočasite.

Ste pametni in neodvisni, zaradi česar se hitro dolgočasite ob drugih. Domnevate, da ljudje, s katerimi hodite, niso zanimivi, na podlagi tega, da jih poznate celih pet minut. Prehitro sodite, ali je nekdo primeren za vas, in čeprav je super imeti standarde, morate ljudem dati možnost, da jih spoznate.

Ribi

1. Vedno se vam zdi, da povezava ni dovolj globoka.
2. Želite, da bi bilo vaše ljubezensko življenje pravljica.
3. Prehitro želite biti resni.

Na zmenek odidete le, če oseba namerava biti z vami dolgoročno, vendar tega ne morete vedeti takoj. Potreben je čas, da spoznate ljudi in odkrijete, kdo so. Ponavadi pričakujete, da če vam je nekdo všeč in vam čustva vrača, to pomeni, da boste skupaj za vedno. Ampak prave povezave, odnosi potrebujejo več kot le trenutek.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najljubše poze v postelji za vsako astrološko znamenje