fbpx

Ljubezenski horoskop 2022: horoskop za naslednjih 6 mesecev

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Prihaja poletje in poletne romance. Morda se sprašujete ali bodo trajale več kakor le nekaj dni ali mesecev. Ali bo se obstoječe razmerje nadaljevalo?

Ljubezenski horoskop vam bo morda podal nekaj odgovorov. Poglejmo, kaj pravijo zvezde.

Oven – ljubezenski horoskop 2022

Julija se obeta obdobje ljubezni in romantike, ko se bo oven počutil srečnega. Julij je dober tudi za zabavo, vendar morate biti pripravljeni na to, da nastali odnosi morda ne bodo dolgotrajni. Septembra, novembra in decembra pričakujete obdobje stabilnosti. Oktober bi lahko znova ustvaril napetost v razmerju, ki bi lahko vodila v razpad.

via GIPHY

Bik – ljubezenski horoskop 2022

Poletje bo zelo uspešno obdobje za ljubezen. Odnosi se bodo razvijali harmonično, nesporazume, ki nastanejo, pa lahko odpravite s pogovorom o težavah s partnerjem. Konec avgusta – začetek septembra je lahko težak čas – obstaja možnost konflikta in ločitve. Druga polovica septembra bo lahka in harmonična. November in začetek decembra sta še eno težko obdobje, konfliktom se je treba izogibati.

Dvojčka – ljubezenski horoskop 2022

Najbolj ugodno obdobje v letu je konec junija – začetek julija. V tem obdobju Venera prehaja skozi dvojčke, kar poveča verjetnost zmenkov, pa tudi novo romantično obdobje v že vzpostavljeni zvezi. Po drugi strani pa lahko prva polovica julija postane obdobje nestabilnosti, dvojčki si morda želijo svobode. Od konca avgusta in celega septembra nastopi težko obdobje, možna je ločitev in prekinitev razmerja. Podobne težave se lahko ponovijo novembra in v začetku zime.

via GIPHY

Rak – ljubezenski horoskop 2022

Poletje, tako kot september, bo za rake obdobje romantike. Julija in v začetku avgusta bo Venera prešla skozi znamenje raka. Močna ljubezen je možna, intenzivna čustva in občutki lahko pripeljejo do začetka živahne romance. Oktobra se obeta težko obdobje v osebnem življenju – možni so prepiri in obračun za rake, ki so v razmerju.

Lev – ljubezenski horoskop 2022

Ugoden čas za nova poznanstva je začetek julija. Levi pa morajo upoštevati, da razmerje, ki se je začelo konec junija – v začetku julija, verjetno ne bo dolgotrajno in resno. Avgust in september sta ugodna za poroko. Od oktobra do decembra imajo predstavniki ognjenega elementa harmonično ljubezensko življenje.

via GIPHY

Devica – ljubezenski horoskop 2022

Poletni meseci in začetek jeseni bodo poskrbeli za veliko romantičnih trenutkov in novih poznanstev. Konec julija-začetek avgusta je najsvetlejše in najbolj impresivno obdobje, ko bodo predstavniki znamenja v stanju ljubezni. Konec novembra ali v začetku decembra lahko pride do manjših konfliktov v odnosu. Vendar bodo vse te težave do novega leta prenehale biti pomembne.

Tehtnica – ljubezenski horoskop 2022

Nova poznanstva so možna julija, vendar verjetno ne bo pripeljalo do resne zveze, ločitev je možna sredi meseca. Konec avgusta – v začetku septembra bodo številni predstavniki znamenja odnos premaknili na resnejšo raven razvoja. Nove romance so možne oktobra, Tehtnice bodo priljubljene pri nasprotnem spolu. V preostalih mesecih bo predstavnike znamenja čakalo harmonično in nekonfliktno obdobje.

via GIPHY

Škorpijon – ljubezenski horoskop 2022

Nova poznanstva vas čakajo v juliju in avgustu, ko bodo škorpijone preplavila čustva in občutki. Majhne težave v partnerstvu, pa tudi ločitev so možne septembra. Vendar bo od sredine prvega meseca jeseni odnos postal bolj harmoničen in stabilen, imeli boste veliko nežnih občutkov in medsebojnega razumevanja. Tudi november bo težak mesec: možni so konflikti na podlagi želje, da bi se znebili omejitev ljubljene osebe.

Strelec – ljubezenski horoskop 2022

V juliju obstaja nevarnost ločitve. Še en mesec, ko lahko strelec občuti napetost v ljubezenski sferi, je september. V tem obdobju so možna nesoglasja med partnerjema. V novembru-decembru bodo predstavniki znamenja obkroženi s pozornostjo, ljubeznijo in komplimenti. Čaka jih svetlo obdobje, ugodno za odnose in romantiko.

via GIPHY

Kozorog – ljubezenski horoskop 2022

Julij, sredina septembra in november – obdobje harmonije in medsebojnega razumevanja v odnosih. Konec julija – v začetku avgusta bi morali kozorogi nadzorovati svoja čustva ter postati bolj pošteni in skrbni do partnerja, da bi ohranili odnos. V tem obdobju obstaja nevarnost konflikta ali pa si bodo kozorogi sami želeli svobode. Poskušajte ostati mirni in taktični.

Vodnar – ljubezenski horoskop 2022

V drugi polovici julija verjetno prihaja do težav v odnosu zaradi omejitev s strani partnerja. Najbolj obremenjeno obdobje je september. Možni so konflikti, močna razlika v mnenjih s partnerjem. Konec leta bo zadovoljil mir, harmonijo in stabilnost na področju odnosov. Ljubezenski horoskop poudarja, da vodnar za novoletne praznike ne bo ostal sam.

via GIPHY

Ribi – ljubezenski horoskop 2022

Poleti ribe čaka obdobje harmonije in novih romantičnih poznanstev, najbolj impresiven čas za ljubezen pa bo od konca julija do začetka avgusta. Nesoglasja v odnosih so možna septembra, pa tudi konec novembra in v začetku decembra.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!