Ljubljanska vinska pot: Martinovanje v Ljubljani 2017

Jesenska edicija Ljubljanske vinske poti se vrača v prenovljenem konceptu. Martinovanje v Ljubljani 2017 bomo praznovali kar velik del novembra. Prvo in drugo soboto v novembru, 4. in 11. novembra 2017, bomo martinovali na prostem, med tednom pa v partnerski hotelih in lokalih. Lepo vabljeni na kapljico odličnega vina!

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Ljubljana

Organizator

radost.si

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost.

Ljubljanska vinska pot bo letos živela skozi dobro polovico novembra. Martinovanje v Ljubljani 2017 bo potekalo od 4. do 11. novembra 2017. Med obema sobotama bomo martinovali na prostem, med tednom pa v partnerskih hotelih in gostinskih lokalih.

Možno bo poskusiti najrazličnejša vina
Možno bo poskusiti najrazličnejša vina

Dogajanje ob sobotah se bo razširilo na nove lokacije: Cankarjevo nabrežje, Ciril-Metodov trg, Petkovškovo nabrežje, Miklošičevo cesto ter Wolfovo, Nazarjevo in Trubarjevo ulico. Tako bo Martinovanje v Ljubljani 2017 bolj pestro kot kadarkoli prej. Lepo vabljeni v stari center Ljubljane na druženje ob degustaciji odličnih vin!

PREBERITE ŠE: 5. Čokoljana 2017: prestolnica v objemu čokolade

Dogajanje ob sobotah bo potekalo na prostem
Dogajanje ob sobotah bo potekalo na prostem

Dodatne Informacije

Več informacij:
ljubljanskavinskapot.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Festival čokolade 2020 se seli na splet: 7 dni sladkanja na prvem virtualnem kulinaričnem festivalu v Sloveniji