Zeleni kotiček - Garden Village Shop_2
Utrip mesta · lokali

Domače, naravno, lokalno, slovensko. To je vodilo trgovinice Zeleni kotiček, ki je v sožitju in harmoniji z naravo zaživela v objemu blejskega ekološkega kompleksa Garden Village.

Zeleni kotiček
Cesta Gorenjskega odreda 16
4260, Bled
00386 40 552 325
ponedeljek - nedelja, prazniki:
9.00 - 13.00
16.00 - 20.00
torek: zaprto

V majhni trgovinici z veliko dušo dajejo velik poudarek promociji slovenskega, saj verjamejo v domačo kakovost in delo lokalnih, domačih, slovenskih rok. V Zelenem kotičku so tako na voljo sveža sezonska zelenjava, suhomesnati in mlečni izdelki, med, čaji, začimbe, moka, piškoti, potice, čokolada, žganja, sokovi, vina in ostale dobrote. Z rinfuzno prodajo v blejski trgovinici spodbujajo tudi k zmernemu nakupu hrane brez odvečne embalaže.

Zeleni kotiček je primarno namenjen lokalnemu prebivalstvu iz okolice, ki ceni dobro, kakovostno in domače. Ker pa se trgovinica nahaja v turističnem resortu Garden Village, je to hkrati tudi odlična priložnost, da slovensko približajo tudi tujcem, ki so vedno znova navdušeni nad Slovenijo in slovenskim. V Zelenem kotičku pa nas ne razvajajo le s prehrambnimi izdelki, temveč tudi z domiselnimi suvenirji iz lesa, lectovimi izdelki, naravno kozmetiko ter drugimi drobnimi pozornostmi.

V blejskem Zelenem kotičku so za domačeOdpri galerijo
0025_150514_A_Roma_otvoritev (1) aROMA, gelato experience – sladoled – nekaj zares kvalitetnega, nekaj zares italijanskega lokal_grefino_foto_jernej prelac (3) cover Grefino – urbani sladoledni bar v Ljubljani Ikein zajtrk v postelji Ikeina kavarna, kjer postrežejo zajtrk v postelji Režiser Wes Anderson je oblikoval bar Luce v Italiji Režiser Wes Anderson je oblikoval bar Luce v Italiji · ·