fbpx

Zeleni kotiček – Bled – Domača kakovost v harmoniji z naravo

Zeleni kotiček - Garden Village Shop_2

Domače, naravno, lokalno, slovensko. To je vodilo trgovinice Zeleni kotiček, ki je v sožitju in harmoniji z naravo zaživela v objemu blejskega ekološkega kompleksa Garden Village.

Osnovne Informacije
Naslov
Zeleni kotiček
Cesta Gorenjskega odreda 16
4260, Bled
Povezava
Urnik
ponedeljek - nedelja, prazniki:
9.00 - 13.00
16.00 - 20.00
torek: zaprto
Kontakt
00386 40 552 325

V majhni trgovinici z veliko dušo dajejo velik poudarek promociji slovenskega, saj verjamejo v domačo kakovost in delo lokalnih, domačih, slovenskih rok. V Zelenem kotičku so tako na voljo sveža sezonska zelenjava, suhomesnati in mlečni izdelki, med, čaji, začimbe, moka, piškoti, potice, čokolada, žganja, sokovi, vina in ostale dobrote. Z rinfuzno prodajo v blejski trgovinici spodbujajo tudi k zmernemu nakupu hrane brez odvečne embalaže.

Zeleni kotiček je primarno namenjen lokalnemu prebivalstvu iz okolice, ki ceni dobro, kakovostno in domače. Ker pa se trgovinica nahaja v turističnem resortu Garden Village, je to hkrati tudi odlična priložnost, da slovensko približajo tudi tujcem, ki so vedno znova navdušeni nad Slovenijo in slovenskim. V Zelenem kotičku pa nas ne razvajajo le s prehrambnimi izdelki, temveč tudi z domiselnimi suvenirji iz lesa, lectovimi izdelki, naravno kozmetiko ter drugimi drobnimi pozornostmi.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.gardenvillagebled.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!