Foto: Žiga Koritnik
Utrip mesta · lokali

Julij je čas za življenje, za kulinarične poslastice in vesele pogovore. Vse to nam z dobro energijo v prijetnem ambientu in mlado ekipo, ki spoštuje tradicijo stare gostilne nudi Gostilna Pri Katrci v ljubljanski Rožni dolini.

Gostilna Pri Katrci
Rožna dolina, c. I/26A
Ljubljana
Pon-sob: 07:00 - 23:00
Ned: 10:00 - 20:00

V poletni vročini nas živahna ekipa Gostilne Pri Katrci še posebej lepo vabi na svoj letni vrt, kjer bomo v lahkotni senci mogočnih kostanjev, uživali v pravi gastronomski pustolovščini. Vsakodnevno bomo preizkušali pestro ponudbo okusnih dnevnih kosil in jedi po naročilu, se osvežili s svežo limonado, premislili ob dišeči kavi in se ponovno zaljubili ob spoznavanju širokega izbora vrhunskih vin. Ekipa Gostilne Pri Katrci postreže tudi zaključene družbe, skupine do 25 oseb pa razveseli celo z zasebnim ločenim prostorom.

Gostilna Pri Katrci pa ni zgolj gostilna, saj v svojih zgornjih prostorih nudi tudi možnost udobne prenočitve v šestih lično urejenih sobah. Poleg domačih obrazov, so v Gostilni Pri Katrci veseli tudi turistov, ki jih očarajo s prvovrstno in predvsem toplo izkušnjo slovenske tradicije.

450745193 Kje gledati SP 2014: Ljubljanski lokali kot podaljšek nogometnih tribun Foto: The 5 5 okusov, 5 obrokov, 5 barv … vse to je The 5 Kitchen & Bar fany_mary-16 Gostilnica: Fany & Mary – dišeče pice in osvežujoče pivo pod krošnjami ob reki Morela okulisti_3 Optika MOOP Morela z 20-odstotnim popustom za mlade · ·