Gostilna Pri Katrci – mlada ekipa, ki spoštuje tradicijo stare gostilne

Julij je čas za življenje, za kulinarične poslastice in vesele pogovore. Vse to nam z dobro energijo v prijetnem ambientu in mlado ekipo, ki spoštuje tradicijo stare gostilne nudi Gostilna Pri Katrci v ljubljanski Rožni dolini.

Osnovne Informacije
Naslov

Gostilna Pri Katrci
Rožna dolina, c. I/26A
Ljubljana

Urnik

Pon-sob: 07:00 - 23:00
Ned: 10:00 - 20:00

Kontakt

V poletni vročini nas živahna ekipa Gostilne Pri Katrci še posebej lepo vabi na svoj letni vrt, kjer bomo v lahkotni senci mogočnih kostanjev, uživali v pravi gastronomski pustolovščini. Vsakodnevno bomo preizkušali pestro ponudbo okusnih dnevnih kosil in jedi po naročilu, se osvežili s svežo limonado, premislili ob dišeči kavi in se ponovno zaljubili ob spoznavanju širokega izbora vrhunskih vin. Ekipa Gostilne Pri Katrci postreže tudi zaključene družbe, skupine do 25 oseb pa razveseli celo z zasebnim ločenim prostorom.

Prijeten ambient Gostilne Pri Katrci
Prijeten ambient Gostilne Pri Katrci

Gostilna Pri Katrci pa ni zgolj gostilna, saj v svojih zgornjih prostorih nudi tudi možnost udobne prenočitve v šestih lično urejenih sobah. Poleg domačih obrazov, so v Gostilni Pri Katrci veseli tudi turistov, ki jih očarajo s prvovrstno in predvsem toplo izkušnjo slovenske tradicije.

Dodatne Informacije

Facebook: Gostilna Pri Katrci

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!