Restavracija Hiše Ančka
Utrip mesta · kulinarika · Utrip mesta · lokali

Restavracija Hiše Ančka, kjer za vaše brbončice poskrbi chef Gašper Kačičnik, ponuja kulinarično razvajanje mediteranske kuhinje z modernim lokalnim pridihom. Tukaj vas čakajo tudi odlične pice iz prave napolitanske peči ter prijeten in dekorativno urejen Juicy, wine & champagne bar.

Hiša Ančka
Celjska cesta 5
Slovenj Gradec
059 034 829
Od ponedeljka do petka od 08.00 do 00.00, v soboto od 11.00 do 00.00, v nedeljo od 12.00 do 17.00.

Restavracija Hiše Ančka ponuja kulinarično razvajanje mediteranske kuhinje z modernim lokalnim pridihom. Skrbno zasnovan jedilnik sestavljen iz lokalno pridelanih, vedno svežih in kakovostnih sestavin, dopolnjuje široka paleta raznovrstnih pijač ter bogat izbor vrhunskih vin slovenskih vinarjev.

Ančkine jedi so aromatična kombinacija najizvrstnejših sestavin. Chef Gašper Kačičnik, ki je svoje izkušnje nabiral v najboljših slovenskih in tujih restavracijah, kuha s strastjo in užitkom, inovativnostjo, na vsakem krožniku pa je mogoče zaznati tudi njegovo iskrenost. S svojo ekipo prisega na pripravo lastnih jušnih osnov, samostojno sestavljenih začimbno-zeliščnih mešanic ter jedi brez umetnih dodatkov in arom.

Svoje gurmanske presežke za sladokusne razvade gostom ponudijo tudi v vsakoletnem projektu Teden restavracij ter na hišnih degustacijskih večerih z vinsko spremljavo.

Picerija Fantom na zimsko-letnem vrtu Hiše Ančka

V Hiši Ančki ponujaja tudi odlične in izvirne pice z mocarelo iz prave napolitanske krušne peči. Ker je pica v osnovi italijanska jed, nabavljajo večino glavnih sestavin prav v Italiji. Zelenjava je, sploh v sezoni, lokalno pridelana. Raje kot šunko uporabljajo kuhan pršut in pa seveda različne vrste mocarele. Tukaj so še vrhunske olive Colossal, polsušen češnjev paradižnik in zorjen toskanski ovčji sir.

Juicy, wine & champagne bar

Prijeten in dekorativno urejen Juicy, wine & champagne bar ob ambientalni glasbi vabi k intimnemu klepetu ali skupinskemu druženju. Od širokem izboru vrhunskih penin ter bogati vinski karti, lahko uživate v kulturi pitja vina in se razvajate v degustacijskem pokušanju žlahtnih grozdnih okusov. V skrbi za zdravje in dobro počutje so barsko ponudbo obogatili tudi s pestro ponudbo sveže stisnjenih sadnih in zelenjavnih sokov, ki napolnjujejo telo s svežo življenjsko vitalnostjo.

Ste vedeli, da imaš Hiša Ančka tudi izvrsten butični hotel? Več o njem si lahko preberete na TEJ POVEZAVI!

Galerija: Restavracija Hiša Ančka

Restavracija Hiša AnčkaOdpri galerijo
shutterstock_631907672 (1) Ni skrbi za odvečne kilograme: 4 osvežilne poletne pijače z malo kalorijami AljazFamilyPack_RGB Palačinke takoj! – odlična izbira za počitnice Pica za zajtrk naj bi bila bolj zdrava kot kosmiči Pica za zajtrk naj bi bila bolj zdrava kot kosmiči sladolent 2018 SladoLent 2019: promenada vrhunske kulinarike · ·