fbpx

Louis Vuitton Eye-Trunk – prestižni ovitki za telefon za ceno sedmih iPhonov

Zaščitni ovitki Louis Vuitton Eye-Trunk

Večina nas za zaščitni ovitek pametnega telefona odšteje nekaj evrov, a če želite takšnega s podpisom modne znamke Louis Vuitton, boste morali seči globoko v žep. Za zaščitne ovitke iz nove kolekcije Eye-Trunk boste morali namreč odšteti sedemkratnik cene iPhona.

Če ste pripravljeni za zaščitni ovitek pametnega telefona iPhone odšteti malce več denarja – malce več denarja pomeni 5190 evrov – potem so zaščitni etuiji Louis Vuitton iz nove kolekcije Eye-Trunk prava izbira za vas. Najdražji ovitek je oblečen v pozlačeno krokodilje usnje s štirimi kovinskimi vogali z zakovico. Najcenejša različica za 1115 dolarjev nosi tradicionalen vzorec Louis Vuitton. Dražji model je na voljo za iPhone 7 Plus, cenejši pa za iPhone 7. S kolekcijo se modna avtoriteta priklanja svoji zgodovini kot pionirju v oblikovanju torb za potovanja.

PREBERITE ŠE: Supreme x Louis Vuitton: najbolj opevano modno sodelovanje leta

Zaščitni ovitek iz krokodiljevega usnja.
Zaščitni ovitek iz krokodiljevega usnja

Gre za tako prestižne zaščitne ovitke, da boste zanje želeli poseben zaščitni ovitek, saj stanejo precej več kot telefon. Zato pazite! Če vam telefon pade na tla, se zna zgoditi, da boste poškodovali ovitek. Če zanj niste pripravljeni odšteti toliko denarja, pa vendar želite nekaj bolj prefinjenega kot robo iz Amazona, si lahko omislite zaščitni etui Louis Vuitton iz blaga, ki ga dobite ”že” za polovično ceno iPhona.

Galerija – zaščitni ovitki za pametni telefon Louis Vuitton Eye-Trunk:

Dodatne Informacije

Več informacij:
us.louisvuitton.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!