Louis Vuitton Horizon: prestižne brezžične slušalke za skoraj tisočaka

Louis Vuitton in tehnologija? Da, tudi to je mogoče. Prestižna francoska modna hiša je svoje privržence tokrat razveselila z brezžičnimi ušesnimi slušalkami, ki jih je zasnovala skupaj s podjetjem Master & Dynamic.

Slušalke Louis Vuitton Horizon so obdane z nerjavečim jeklom, prevlečenim s postopkom PVD. Poganjata jih 10-milimetrska zvočnika, ki sta delno iz berilija. Ta redek kemijski element bi naj pozitivno vplival na kvaliteto zvoka.

Nove slušalke močno spominjajo na model Master & Dynamic MW07, o katerem smo že pisali. Od njega se razlikujejo predvsem po zunanji podobi, ki je okrašena z Vuittonovim monogramom.

Spremenjena je tudi oblika polnilne škatlice. Medtem ko slušalke MW07 najdemo v škatlici pravokotne oblike, so slušalke Louis Vuitton Horizon shranjene v okrogli škatlici, ki se popolnoma prilega obliki ure Louis Vuitton Tambour. Polnilni etui bateriji, ki v osnovi zagotavlja 3 ure in pol užitka ob poslušanju glasbe, priskrbi dodatnih 10 ur delovanja.

Slušalke Louis Vuitton Horizon bodo na voljo v štirih barvnih različicah: črni, beli, rdeči in rumeno-modri. Informacij o tem, kdaj jih bo mogoče kupiti, zaenkrat še ni. Za pregrešno drage slušalke bo sicer potrebno odšteti 995 $, kar preračunano znaša 873 €.

Galerija – Brezžične slušalke Louis Vuitton Horizon

Dodatne Informacije

Več informacij:
masterdynamic.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Black Friday 2020: brezžične slušalke – izjemno znižane za črni petek