fbpx

Lume Leggings: pajkice z žepkom za pametni telefon

Pajkice Lume Leggings

Številni pametne telefone uporabljajo kot glasbene predvajalnike ali merilce telesne aktivnosti med telovadbo, a težava se pojavi, kadar nosimo oblačila, ki nimajo žepov. Pajkice Lume Leggings želijo ta problem rešiti z inovativnim pametnim žepkom, ki omogoča prenašanje telefona, ne da bi nas ta kakorkoli in pri čemerkoli oviral. Naročite jih lahko na Kickstarterju.

Lume Leggings so pajkice s pametnim žepkom za pametne telefone. Žepek, opremljen z zaščitno mrežico na dotik, omogoča nemoten dostop do telefona, prav tako pisanje, zajem fotografij in upravljanje predvajalnika glasbe, obenem pa preprečuje, da bi vam telefon zgrmel na tla.

PREBERITE ŠE: Logged out: Ikea s pogrinjkom z žepkom za pametni telefon za vrnitev bontona za mizo


Vzdržljive, udobne in vsestranske pajkice za moške in ženske Lume Leggings so sanje vsake tekačice (in tekača) in elegantno združujejo modo in tehnologijo. Pajkice z najuporabnejšim žepkom na svetu lahko naročite na Kickstarterju, kjer jih dobite v zameno za (preračunanih) 44 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
lumelifestyle.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.