fbpx

M5 NASA Edition: s to ultrašik potovalko bomo potovali v vesolje

Alyssa Carson je Nasina vajenka, ki utegne postati prvi človek, ki bo pristal na Marsu – svoj pečat želi pustiti tudi na drugih področjih, kar med drugim dokazuje z lansiranjem edinstvenega kovčka, ki ga je poimenovala M5 NASA Edition.

18-letna astronavtka Alyssa Carson je v sodelovanju s podjetjem HORIZN STUDIOS zasnovala kovček M5 NASA Edition – z njim obeležuje 50. obletnico prvega človeškega pristanka na Luni, do katerega je prišlo 20. julija 1969, ko je na končno destinacijo prispela posadka Apollo 11.

Kovček, ki je izdelan iz polikarbonatne lupine, je povečini obarvan belo, ustvarjalci pa so ga v nekaterih predelih okrasili z oranžno in modro barvo. Vanj je vgrajen pametni polnilnik, uporabnike pa bodo navdušila tudi štiri 360-stopinjska kolesa.

Galerija: M5 NASA Edition

Izdelek, ki bo od 19. julija naprej na voljo po ceni 700 €, je del širše kampanje, v okviru katere želi zdaj že usklajena naveza oblikovati prvi kovček, primeren za potovanje po vesolju. Slednji sliši na ime Horizn One, več o njem pa lahko izveste v spodnjem videoposnetku. Proizvajalci so se sicer zanesli na kombinacijo karbonskih vlaken z grafitom, ki se ponašajo s prožnostjo, trpežnostjo in lahkotnostjo, ter elektromagnetnega jedra, po zaslugi katerega je torbo mogoče pritrditi na tla ali steno.

Dodatne Informacije

Več informacij:
horizn-studios.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!