fbpx

SS Snacker: odštekana blazina, narejena za vaju, prigrizke in pijačo

Z blazino SS Snacker do brezmejne zabave.

Ko razmišljamo o sanjski blazini za bazen, mora ta najverjetneje vključevati udobno naslonjalo, oddelek za hrano in pijačo ter prostor za našo najljubšo osebo. Še sreča, da je tukaj SS Snacker, ki ponuja vse našteto.

Podjetje Heluva Good!, ki se v prvi vrsti ukvarja z izdelovanjem omak, predstavlja rdečo blazino SS Snacker, s katero boste na bazenu, jezeru in morju poželi veliko pozornosti.

Blazina je sestavljena iz dveh nasprotno usmerjenih sedežev, ki vam in vašemu prijatelju omogočata, da uživata ob sproščenem pogovoru. Na sredini se nahajata dve odprtini za prigrizke in ena za omako. Vsaki osebi sta prav tako na voljo po dve držali za kozarec.

To je vse, kar rabiš letos!
To je vse, kar rabiš letos!

Heluva Good! se je odločil, da bo v nagradni igri 100 srečnežem brezplačno podelil blazino SS Snacker. Na žalost lahko na tekmovanju sodelujejo le polnoletni državljani ZDA, pri čemer so izvzeti prebivalci zveznih držav Kalifornija, Oregon, Washington, Idaho, Nevada, Utah, Arizona, Aljaska, Hawaji in Nova Mehika.

Če ustrezate pogojem, kliknite tukaj in izpolnite prijavnico. Časa imate le do 29. julija. Sicer ultrakul blazino lahko naročite na njihovi spletni strani! 🙂 Letošnje poletje bo NORO!

Ali ustrezate pogojem nagradne igre?
Ali ustrezate pogojem nagradne igre?

Dodatne Informacije

Več informacij:
heluvagood.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!