fbpx

CHAT: edinstvene blazine, ki jih moraš imeti letos na plaži

Če že sanjate o brezskrbnih dneh, ko se boste na vodni blazini, lebdeči na morski gladini, prepuščali sončnim žarkom in srkali koktajl, se lahko na poletje začnete pripravljati že danes.

Predstavljamo vam napihljive blazine CHAT, ki sta jih s skupnimi močmi zasnovala nizozemsko podjetje Kiryoku Group in španski oblikovalec Pablo Crespo iz oblikovalskega studia Imaisdé.

Kolekcija zajema tri blazine, ki vas bodo očarale z lepim dizajnom, barvitostjo in namenom – namreč v prvi vrsti so namenjene spodbujanju druženja z bližnjimi. Tehnološki razvoj je svet spremenil do te mere, da je elektronsko komuniciranje že dodobra zasenčilo pogovore v živo. Ustvarjalci so se zato odločili, da s svojimi blazinami ljudi poskusijo prepričati, da več časa namenijo sproščenemu kramljanju na štiri oči.

CHAT vključuje tri modele, ki so jih poimenovali Athina, Christina in Henry. Prva blazina je namenjena sončenju z dvignjenimi nogami, druga je popolna za pogovarjanje v sedečem položaju, tretja pa se bo izkazala predvsem takrat, ko se boste želeli popolnoma sprostiti. Blazine, izdelane iz okolju prijaznega polivinilklorida, je med seboj v 49 različnih položajih mogoče povezati z uporabo posebnega pritrdilnega sistema.

Če vas je projekt prepričal in si predstavljate, kako lebdite na takšni blazini, ga lahko podprete na Kickstarterju. Cena kompleta treh blazin CHAT, ki ga bodo prvi kupci dobili junija letos, znaša 179 €.

Galerija: Napihljive blazine CHAT

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!