Bravissimo Lilo: napihljiva blazina z odprtino za ženske prsi

Poletje je čas, da se sprostite in si napolnite baterije. In ko boste videle to napihljivo blazino s posebnim prostorom, odmerjenim vašim prsim, boste šele zares razumele, kaj pomeni prava sprostitev. Mi smo blazino že oklicali za “top napihljivo blazino leta 2019”.

Osnovne Informacije
Znamka

Bravissimo

Model

Lilo

Cena

29,00 €

Trgovina

Bravissimo

Podjetje Bravissimo je zares pomislilo na ženske. Naredilo je namreč napihljivo blazino, ki nudi ženskim prsim pravo oporo, ne pa da jih le neprijetno stisne.

Vse skupaj se je začelo kot prvoaprilska šala. Podjetje je namreč na prvi april napovedalo izdelavo posebne blazine s prostorom za prsi. Nikoli pa niso pričakovali, da bodo dobili takšen odziv in da se bo javilo na stotine žensk, ki bi z veseljem kupile tovrstno napihljivo blazino.

Blazina Lilo podjetja Bravissimo
Blazina Lilo podjetja Bravissimo

Kot že prej omenjeno ima blazina poseben prostor, kamor se “usedejo” ženska prsa, kar pomeni, da lahko brezskrbno ležite na trebuhu in se prepustite valovom. 

To je dodatek tega poletja, za katerega do zdaj niste vedele, da ga potrebujete. Naročite jo lahko na uradni britanski strani, ki dostavlja tudi v Slovenijo. Cena napihljive blazine je 25 funtov (okoli 29 evrov), cena dostave je 6 funtov (okoli 7 evrov). Vaše prsi čaka to poletje pravi luksuz!

Galerija – Napihljiva blazina Bravissimo Lilo

Dodatne Informacije

Več informacij:
bravissimo.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ko se počutiš, da bi odnehal … se spomni teh znanstvenih dejstev!