fbpx

Le enkrat so jih pokazali: skrivni talenti zvezdnikov

Le enkrat so jih pokazali: skrivni talenti zvezdnikov

Podobno kot “navadni” ljudje, imajo tudi zvezdniki več talentov, a se osredotočijo le na enega, po katerem jih svet pozna in jim prinaša sredstva za preživetje. Kdo bi si mislil, da bodo enkrat ti zvezdniki javnosti pokazali še druge ase v rokavu, med katerimi je nekaj takih, ki se jih lahko brez težav uvrsti med bizarne.

Za zvezdnike, ki ste jih spoznali zaradi njihovih filmskih vlog, glasbene ali modne kariere …, verjetno mislite, da imajo le en talent, ki so ga karseda unovčili. Povsem logično je, da so kariero gradili na tistem področju, na katerem so najboljši, vendar to ne pomeni, da nimajo še kakšnega asa v rokavu.

Četudi so nekateri talenti, ki jih boste videli v nadaljevanju, bizarni, je eno jasno – ti zvezdniki bodo brez težav opravljali še kakšno delo!

KATERI SO SKRIVNI TALENTI ZVEZDNIKOV?

Zac Efron

Zac Efron je z letom 2018 postal vidnejši igralec, njegova slava pa očitno ne pojenja, saj ga bodo gledalci lahko gledali tudi letos na velikih in malih platnih. Poleg tega, da ima postavno telo, lahko Zac naredi “človeško zastavo” na kateremkoli drogu.

Jessie J

Britanska kantavtorica Jessie J je svet obnorela s svojim močnim glasom, mnoge pa je presenetila tudi v pogovorni oddaji Graham Norton Show, v kateri je pokazala, da lahko z zaprtimi usti poje tako dobro, da se lahko čisto vsako besedo razume.

Dakota Johnson

Dakoto Johnson so oboževalci vzljubili predvsem v paru z sadomazohističnim Christianom Greyem, saj je navdušila s svojim šarmom. Zanimivo je, da ima tako velik presledek med zobmi, da lahko med njih spravi cel kup stvari – denar, bančno kartico, kabel od polnilca …

Hailey Baldwin

Model in televizijska osebnost Hailey Baldwin je v svetu postala še bolj prepoznavna, ko se je poročila z zvezdo Justinom Bieberjem. Glasbenik ima očitno rad rad “prava dekleta”, saj njegova žena lahko odpre steklenico piva z zobmi. Auč!

Aaron Paul

Aaron Paul, ki se je leta 2014 s filmom Želja po hitrosti (Need for speed) prebil na lestvico znanih igralcev, ima noro odštekan talent – s povezanimi očmi lahko prepozna spol psa, in sicer tako da ga boža po hrbtu.

Margot Robbie

Harley Quinn je dokazala, da ji vloga v Odru odpisani zagotovo pripada, saj lahko domnevno zdrži 5 minut pod vodo, ne da bi zajela sapo. Ukvarja se tudi s tetoviranjem, a je, kot priznava, obupna tetovatorka.

Cara Delevingne

Cara ni zgolj znan model in igralka, temveč tudi beatboxerka. Oboževalce je tako navdušila s svojim talentom, da se je nekdo v komentarji vprašal, ali obstaja kakšna stvar, ki jo to dekle ni zmožno.

Justin Bieber

Glasbenik, ki je osvojil srca deklet z vseh koncev sveta, je v oddaji Carpool Karaoke z Jamesom Cordenom pokazal, da zna hitro rešiti uganko rubikove kocke. Koliko časa potrebujete vi?

SE ŠE SPOMNITE TALENTA, KI GA IMA EMILIA CLARKE?

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.