fbpx

Najboljše napihljive blazine 2022: hammock blazine za v vodo so hit tega poletja

Foto: envato

Za popestritev v vodi to poletje potrebujete napihljive blazine. Ali boste poletje preživeli na morju, jezeru ali domačemu bazenu je to nujen kos različnih vrst in velikosti. Primerne so za vse starosti, od najmlajših pa vse do odraslih ljubiteljev voda.

Pri nakupu je pomembno, da so blazine in napihljivi obroči iz kakovostnega PVC materiala, ki so odporni proti manjšim poškodbam in UV žarkom. V ponudbi na trgu najdemo različne blazine, ki so namenjene zabavi ali počivanju, so različnih velikosti in oblik. Letošnji hit poletja so blazine, ki vsebujejo mreže, ki vodo prepuščajo, telo pa se vam, medtem, ko lebdite tudi ohlaja. Ni važno, kakšno blazino kupite pomembno je, da so te praktične, da jih lahko po koncu poletja pospravite.

Kaj je pomembno pri shranjevanju blazin

Vedno preverite ali so na površini nastale kakšne poškodbe in jih pred pospravljanjem dobro očistite z vodo, da odstranite nečistoče in morsko sol. Predvsem pa jih morate dobro posušiti, da se na njih ne nabira plesen. Shranjujte jih v suhih in temnih prostorih.

Najboljše vodne blazine za poletje 2022

Zadnja posodobitev 2022-08-15 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!