Magnetna pedala Pedal Park – parkiranje kolesa še nikoli ni bilo lažje

Magnetna pedala Pedal Park

Marsikdo na svoje kolesu nima 'tačke', velikokrat pa je tudi ni mogoče uporabiti. Takrat vam bodo zelo prav prišla magnetna pedala Pedal Park, s katerimi lahko kolo prislonite tudi ob znak, brez bojazni, da bi kolo padlo in se poškodovalo. Pedal Park je rešitev, ki je briljantna v svoji preprostosti.

Pedal Park so inovativna magneta pedala za kolo, ki omogočajo, da kolo ostane na svojem mestu, če ga le prislonite ob nekaj kovinskega, saj imajo dovolj močne magnete, da se kolo prisesa na površino.

PREBERITE ŠE: Kolo iz 74 kuhinjskih pripomočkov


Rešitev vam bo še posebej prav prišla, če nimate ”tačke” ali se bojite, da bo kdo vaše kolo prevrnil oz. se bo ob padcu poškodovalo. Na voljo sta aluminijasta (42 evrov) in plastična različica (28 evrov).

Simpl kot pasulj!
Simpl kot pasulj!

Zdaj Tajvanca Sumchija Wuja prosimo še, naj izdela tudi tovrstna SPD-pedala, kajti marsikateri gorski in cestni kolesar prezira stojalo za kolo, tovrstne rešitve pa bi se verjetno precej raje polastil. Če vam doma umanjka kovinska površina, ob katero bi prislonili kolo, nič ne de, kajti ob nakupu dobite tudi dve kovinski parkirni ploščici za kolesa.

Galerija – pedala Pedal Park:

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!