fbpx

Maki Exclusive Apartments: prostorni apartmaji v srcu prekrasnega Hvara

Foto: booking.com

Dobrodošli na Hvaru, enem največjih biserov Jadrana. Če iščete nastanitev, pokukajte v Maki Exclusive Apartments.

Maki Exclusive Apartments se nahajajo nedaleč stran od hvarskega muzeja, v osrčju mesta. Zaradi odlične lokacije ponujajo dobro izhodišče za vse, ki želijo imeti na dosegu najboljše plaže, obenem pa tudi živahno večerno dogajanje.

Foto: booking.com

V neposredni bližini se nahaja slovita Tvrdava Fortica, tudi mestno središče je na dosegu roke. Nastanitev se nahaja v neposredni bližini barov in restavracij, kar vam omogoča, da vsak dan izbirate med vrsto okusnih jedi in jedilnikov.

Prostorna terasa

Sobe so opremljene s televizorji in brezplačnim Wi-Fijem. Da vas večerno dogajanje ne bi moglo, če se slučajno odpravljate spat bolj zgodaj, so okna zvočno izolirana. V sklopu apartmaja je na voljo tudi polno opremljena kuhinja s kavnim aparatom. Nekateri apartmaji se lahko pohvalijo tudi s prostorno teraso.

Na posteljah najdete hipoalergene blazine, sicer pa so na vašo željo na voljo tudi druge vrste posteljnin in blazin. Kopalnice so založene tudi s sušilniki za lase in brisačami, zato jih ni potrebno pakirati za seboj.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!