fbpx

Mali enoprostorec

Med kopico novosti, ki jih je bilo moč videti na mednarodnem avtomobilskem salonu IAA v Frankfurtu, izstopa tudi nov izdelek korejske znamke Kia. Gre za model venga, ki je zasnovan kot mali enoprostorec – v dolžino meri 4,07 metra. Avtomobil je narejen na podvozju kie soul, ki jo tako ...

Med kopico novosti, ki jih je bilo moč videti na mednarodnem avtomobilskem salonu IAA v Frankfurtu, izstopa tudi nov izdelek korejske znamke Kia. Gre za model venga, ki je zasnovan kot mali enoprostorec – v dolžino meri 4,07 metra. Avtomobil je narejen na podvozju kie soul, ki jo tako kot vengo odlikuje zanimiv oblikovni koncept. Med glavnimi aduti novinke bo zagotovo prilagodljiva notranjost, predvsem v zadnjem delu vozila. Zadnjo deljivo klop bomo lahko vzdolžno pomikali in s tem večali udobje potnikov na račun prtljažnega prostora. Za prevoz večjega tovora bomo lahko klop podrli in dobili velik prtljažni prostor z ravnim dnom. Korejci so se odločili, da bo venga tudi prijaznejša do narave, zato so v vse izvedenke serijsko vgradili sistem ustavi-spelji.

www.kia.si

Naslednje
Nova linija

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.