Mali svet: nova izobraževalna platforma za mlade mamice

Mali SVET je izobraževalna platforma namenjena mladim mamicam in družinam za obdobje prvih let po rojstvu otroka. Vse vsebine so pripravljene v digitalni obliki in kot take dostopne 24/7. Na platformi je več kot 200 vsebin in več kot 180 minut video predavanj s praktičnimi prikazi.

Ekipa mali SVET je sestavljena iz mladih strokovnjakov z različnih področij medicine in strokovnjakov s področja tehnologije (Jure Kocman, dr.med, Iva Jurov, dr. med., Maruša Štefin, dr. med., Anej Kokovnik, dr. med.) Njihov cilj je, da mladim mamicam s skupnimi močmi omogočijo dostop do informacij za zdrav in varen razvoj otroka na razumljiv, moderen in enostaven način.

Trenutno so na voljo trije programi, in sicer:

  • mala PRVA POMOČ (spletni tečaj prve pomoči za dojenčke in otroke)
  • mali KORAKI (24-mesečni program, ki spremlja mamico in ji pomaga na petih področjih: zdrava prehrana, otrokov razvoj, zdravstvene teme, program vadbe za mamico in nasveti o negi in vzgoji)
  • mali PODCAST (tedenski intervjuji s strokovnjaki, ki odgovarjajo na pogosta vprašanja mamic)

Z izobraževalno platformo se ekipa zavzema za mlade družine in za dostop do strokovnih informacij na enem mestu. Zato so oblikovali programe, kjer pomagajo, svetujejo, učijo in vodijo mlade družine skozi najlepše obdobje. Uporabniki jih lahko uporabljajo večkrat na dan po pet minut ali pa si vzamejo eno uro časa in v miru pregledajo vsebine. S pomočjo platforme mali SVET imajo vsi možnost učenja in podpore na ključnih področjih mlade družine, ki pa si jih lahko razdelijo po svojih zmožnostih, omejitvah in željah.

Dodatne Informacije

Več informacij:
malisvet.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kdaj so prava leta za materinstvo – znanstveniki imajo odgovor!