Man vs. Earth: inspiracijski video, ki ti bo spremenil pogled na življenje

Inspiracijski video Man vs Earth

Zemlja je stara 4,5 milijarde let, človeštvo ne več kot 140 tisoč let. Postavimo to v perspektivo. Če obstoj Zemlje stlačimo v 24 ur, smo bili ljudje na tem planetu 3 sekunde. Da, 3 sekunde! Manj kot dolžina Vine posnetka! In poglejte, kaj smo v teh treh sekundah naredili! Inspiracijski video Man vs. Earth (Človeštvo proti Zemlji) ti bo odprl oči in za vedno spremenil pogled na življenje!

”Človek, zbudi se!” bi lahko povzeli inspiracijski video Man vs. Earth, v katerem se Prince Ea sprašuje, kam nas je pripeljala naša pamet, kam napredek, izumi. Je dobro, da smo razcepili atom? Ste vedeli, da smo 1000-krat pospešili izumiranje živali in da bo v prihodnjih desetih do sto letih vsaka priljubljena žival iz otroških knjig na robu izumrtja? Bitja, ki so bila tu precej pred nami, bodo izginila. Zaradi nas. V obstoju, ki je krajši kot Vine posnetek, nam je uspelo Zemljo pahniti s tečajev.

PREBERITE ŠE: Video, ki vas bo pripravil, da za trenutek odložite telefon. Ker življenje nima možnosti samopopravkov.

Zakaj smo ljudje tako mačehovski do svojega edinega doma?
Zakaj smo ljudje tako mačehovski do svojega edinega doma?

Oglej si inspiracijski video, ki ti bo odprl oči in spremenil pogled na življenje!

Dodatne Informacije

Več o avtorju:
princeea.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10+ kul življenjskih trikov, ki jih lahko počnemo z našimi telesi