fbpx
Foto: envato

Manifestacija novoletnih želja: kaj narediti, da se bo želja uresničila

Si predstavljate, da se vam želja uresniči? Zakaj pa ne. Zapišite si željo na papir in jo privabite v vaše življenje v letu 2022!

Čarovnija silvestrovanja vedno aktivira domišljijo tako otrok kot odraslih. Ko se zaslišijo trki kozarcev, si marsikdo zaželi kakšno željo. Močna energija trenutka vam lahko pomaga uresničiti to željo!

V različnih državah in kulturah obstajajo različni običaji za privabljanje in uresničitev novoletnih želja.

Poglejmo si, kaj je dobro narediti, da se vam bo novoletna želja uresničila!

1. Šepetanje želje božičnemu drevesu

Če je v sobi božično drevo, potem izberite najlepšo vejo, in ji zašepetajte svojo željo. Ko ni nikogar v bližini, jo odrežite. Vejico dajte v kozarec vode. Po treh dneh preštejte padle iglice. Če je njihovo število sodo, to pomeni, da se bo želja zagotovo uresničila.

Čarobno božično drevo. Foto: Natallia Sorenkova / Unsplash

3. Božična žoga

Za naslednji magični ritual boste potrebovali najlepšo božično žogo. Svojo željo napišite na list papirja in jo nato dajte v kroglo (potrebujete kroglo, ki jo je mogoče odpreti), žogo obesite na božično drevo. In ko so prazniki mimo, jo shranite kot amulet.

4. Vizualizacija s hrano na mizi

Če želite v tujino, skuhajte nekaj nacionalnih jedi te države. Če je vaša želja nov dom, lahko simbolično naredite torto v obliki hiške, avtomobila itd.

5. Predmeti sreče

Da bi se v vašem domu uresničile novoletne želje, je pomembno, da imate praznične predmete sreče, kot so: mandarine, sladkarije, okraske, božično drevo. Pomembno je, da je dom urejen in čist, kar pozitivno vpliva na splošno počutje.

6. Izgovorite svojo željo v pravilni obliki

Navedite kraj, čas, blagovno znamko (če govorimo o tem), čustvo, ki ga bo ta želja prebudila. Na koncu ne pozabite dodati afirmacije “Moje želje se uresničijo”. Ta jasna formulacija pošilja sporočilo, kaj točno želite, in afirmacija spodbuja uresničitev.

7. Hvaležnost

Vse želje je treba izraziti v realnem času s hvaležnostjo. Hvala za bogastvo. Hvala za dobro delo. Recite hvala, kot da je želja že izpolnjena.

Naj domišljija ob trku kozarcev dobi krila. Foto: Billy Huynh / Unsplash

8. Domišljija

Čeprav niste več otrok, se ni slabo občasno zabavati in razvijati domišljijo. Napišite pismo Božičku, ga zaprite v ovojnico in shranite. Preberi pismo čez nekaj mesecev. Če se vam želja ni izpolnila, vas lahko motivira, če se je, se zahvalite.

9. Vizualizacija pomaga uresničiti sanje

Obesite sliko, kaj bi radi imeli. Vsakič, ko greste mimo nje ali jo vidite – ponovite svojo željo.

Novoletne želje se uresničijo, če iskreno verjamete v svoje sposobnosti in čudeže. Pomembno je, da je želja iskrena in iz srca – vsaka taka želja se bo izpolnila!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!