fbpx

Marec 2023 bo še posebej srečen mesec za ta tri astrološka znamenja

Mesec marec
Foto: DzeeShah / Pixabay

Prihaja konec zime in začetek pomladi, z več sonca in toplote. Mesec marec bo poln sreče in ljubezni za 3 astrološka znamenja.

Za koga bo mesec marec srečen? Za nekatere ljudi sreča pomeni doseganje osebnih ciljev, za druge pa preživljanje časa z ljubljenimi osebami ali odkrivanje novih izkušenj in priložnosti.

Skratka, srečen mesec bi lahko definirali kot obdobje, ko se počutimo izpolnjene, zadovoljne in srečne z različnimi vidiki svojega življenja.

Poglejmo za katera astrološka znamenja pa je še posebej srečen.

Strelec

Strelec bo imel marca srečo, saj bo Saturn v Ribah in lahko izkoristi energijo tega planeta. To bo čas, da sledite poti do svoje usode in naredite korake, ki jih potrebujete, da jo izpolnite. V mesecu marcu je čas, da odkrijete in raziščete svoj pravi namen.

via GIPHY

Kozorog

Marec je za kozoroge najsrečnejši mesec v letu 2023. To je zato, ker bo Pluton marca končno zapustil Kozoroga, kar bo tistim, rojenim v tem znamenju, omogočilo, da se počutijo bolj sproščene in svobodne.

via GIPHY

Možno je, da so se kozorogi do tega meseca verjetno počutili nekoliko na trnih. Se bo pa marca to breme razbremenilo, zato bo veliko bolj sproščeno.

Vodnar

Za vodnarje sta najbolj srečna znamenja v letu 2023 februar in marec iz dveh razlogov: Venera bo vstopila v območje, ki ji ustreza, Saturn pa bo dokončno zapustil vodnarja in vstopil v ribe. Možno je, da bodo ti planetarni premiki prinesli velik preobrat za vodnarje.
Vse trdo delo zadnjih nekaj let se bo končalo, kar bo vodnarju omogočilo, da se bo počutil manj omejenega. V teh mesecih so možni romantični odnosi, karierne priložnosti in potovanja.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.