fbpx

Mousarris: klubska mizica z ukrivljenim mestom po vzoru filma Izvor

Klubska mizica po vzoru prizorov iz filma Inception

Ni nam treba dvakrat ugibati, da ugotovimo, da je klubsko mizico navdihnila izkrivljena resničnost iz filma Izvor (Inception), v kateri je blestel Leonardo DiCaprio in kjer so lahko liki sanje krojili po svoji podobi, in to tudi s kršenjem zakonov fizike. Pod mizarsko mojstrovino z ukrivljenim mestom se ni podpisal Christopher Nolan, pač pa oblikovalec Stelios Mousarris.

Ciprčan Stelios Mousarris, ustanovitelj podjetja Moussaris, ki se ukvarja z izdelavo unikatnega pohištva za globoke žepe, je izdelal klubsko mizico, ki so jo navdihnili prizori iz filma Izvor (Inception), kjer smo priča izkrivljeni resničnosti, vključno z ukrivljenim mestom. To zamisel je s filmskih platen v klubsko mizico prelil s pomočjo lesa, jekla in 3D-tiska.

PREBERITE ŠE: Stone Rug: futuristična preproga iz kamnitega furnirja

Klubska mizica, ki ji ni para.
Klubska mizica, ki ji ni para.

Klubska mizica, ki si je za muzo vzela prizore iz filma Izvor, seveda ni poceni, za pohištvo z ukrivljeno mestno veduto morate namreč odšteti kar 4 tisoč evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
mousarris.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.