fbpx

MAXI Sonce: dizajnerska namestitev, oblikovana z mislijo na okolje

Foto: booking.com

V Vipavski dolini najdete simpatično počitniško hišico, poimenovano MAXI Sonce, ki diha skupaj z naravo.

V vasici Prvačina, blizu Nove Gorice, stoji ljubka lesena hišica MAXI Sonce, ki predstavlja glampyarding z razkošjem trajnostne namestitve. Namestitev je del projekta Odprte vasi, ki zagotavlja avtentično doživetje slovenskih vasi in gostoljubja lokalnih ljudi, skupaj z uspešnimi lokalnimi zgodbami pa odkrivate lepote deželice na sončni strani Alp.

MAXI Sonce je kot nalašč za popolno odklop od stresnega vsakdana. Zbudite se ob okusih kontinentalnega ali vegetarijanskega zajtrka ter s čudovitim pogledom na zeleno pokrajino, čez dan pa odkrivajte okoliške vasi. Izposodite se lahko električna kolesa ter se zapeljete v neokrnjeno naravo ali pa potrkate na vrata domačinov, ki vam postrežejo z najboljšimi lokalnimi in ekološkimi dobrotami.

V MAXIju lahko bivajo štiri osebe, v njem pa najdete prostorno kuhinjo s pomivalnim strojem, kopalnico, dnevni prostor in ločeno spalnico z zakonsko posteljo. MAXI diha skupaj z naravo, saj so pri gradnji uporabili le naravne materiale, njegova zasnova pa je samooskrbna in energetsko varčna.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!