fbpx

Med Amisujem in Smogom se iskri

Misteriozna, strastna in čutna, takšna obljublja, da bo jesen. V hladnejšem delu leta sta liniji Amisu in Smog razkošno elegantni ter umirjenih barv. Med mladimi dekleti in fanti se bo kar iskrilo. V liniji Amisu najdemo barve, primerne za sprehod pod rjavečim listjem, v nevihti in popoldnevih, ko se že ...

Misteriozna, strastna in čutna, takšna obljublja, da bo jesen. V hladnejšem delu leta sta liniji Amisu in Smog razkošno elegantni ter umirjenih barv. Med mladimi dekleti in fanti se bo kar iskrilo. V liniji Amisu najdemo barve, primerne za sprehod pod rjavečim listjem, v nevihti in popoldnevih, ko se že večeri. Bež trenč plašči s krznenim ovratnikom, puhasto umetno krzno na jaknah in jakne v umetnem usnju bodo primerno grele. Kratke elegantne obleke v sivi in črni se bodo odlično podale k brezrokavniku iz imitacije mehkega zajčjega krzna. Tu so še čipke v beli in črni, bluze z volančki, črne oprijete hlače in obutev, ki sega čez kolena. Smog za moške je prav tako eleganten, a hkrati casual. Črne športne jakne in jakne z živo rdečo podlogo bodo odličen kos za sezono. Dekleta bodo očarali enostavni telovniki, ki jih nosimo čez potiskano majico, srajco iz temnega jeansa ali elegantno srajco. Videz dopolnijo “sprane” hlače in dodatki, kot so pokrivala in šali.

Prejšnje
Y-3

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.