fbpx

Y-3

Yohji Yamamoto se je v tokratni kolekciji Y-3 za športnega velikana Adidas oborožil s humorjem, živimi barvami in kontrasti. Združevanje tehnologije in tradicije še nikoli ni bilo tako očitno. Za jesen je znamka, ki je poznana po športni eleganci, črpala inspiracijo iz angleškega krojaštva in ...

Yohji Yamamoto se je v tokratni kolekciji Y-3 za športnega velikana Adidas oborožil s humorjem, živimi barvami in kontrasti. Združevanje tehnologije in tradicije še nikoli ni bilo tako očitno. Za jesen je znamka, ki je poznana po športni eleganci, črpala inspiracijo iz angleškega krojaštva in reinterpretirala klasične silhuete v futuristične materiale in klasične materiale v futuristične oblike. Humor kot del stila je Yohji predstavil v odi zamaskiranih superjunakov, kot je Zorro. Ovil jih je v volumne, večplastne športne kose in žive barve.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.