fbpx

Y-3

Yohji Yamamoto se je v tokratni kolekciji Y-3 za športnega velikana Adidas oborožil s humorjem, živimi barvami in kontrasti. Združevanje tehnologije in tradicije še nikoli ni bilo tako očitno. Za jesen je znamka, ki je poznana po športni eleganci, črpala inspiracijo iz angleškega krojaštva in ...

Yohji Yamamoto se je v tokratni kolekciji Y-3 za športnega velikana Adidas oborožil s humorjem, živimi barvami in kontrasti. Združevanje tehnologije in tradicije še nikoli ni bilo tako očitno. Za jesen je znamka, ki je poznana po športni eleganci, črpala inspiracijo iz angleškega krojaštva in reinterpretirala klasične silhuete v futuristične materiale in klasične materiale v futuristične oblike. Humor kot del stila je Yohji predstavil v odi zamaskiranih superjunakov, kot je Zorro. Ovil jih je v volumne, večplastne športne kose in žive barve.

Med deg siden 2004

Fra år 2004 vi undersøker urbane trender og informerer vårt fellesskap av følgere daglig om det siste innen livsstil, reiser, stil og produkter som inspirerer med lidenskap. Fra 2023 tilbyr vi innhold på store globale språk.