fbpx

Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé: zapeljiv coupe dobil novo nadaljevanje

Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé

Novi Mercedesov terenski coupe Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé se je predstavil v svoji agresivni obliki. Linije so zapeljive, moč pod motornim pokrovom pa še bolj.

Mercedes-Benz GLE je ugledal luč sveta v novi podobi, njegova najmočnejša različica ob predstavitvi pa nosi ime Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé. Coupe različica Mercedesa GLE ima 60 mm krajšo medosno razdaljo, kar bo okrepilo športnost vožnje. Padajoča streha v zadnjem delu izrazito poudari coupe zasnovo. Novega AMG GLE Coupé poganja 3,0-litrski turbinski vrstni 6-valjnik s 435 konjskimi močmi, za kratek čas pa ima na voljo še dodatnih 22 konjskih moči, ki jih zagotovi blago-hibridni sistem. Moč se na platišča v velikosti 21-palcev prenaša preko 9-stopenjskega samodejnega menjalnika, od 0 do 100 km/h pa bo Coupé pospešil v zgolj 5,3 sekundah. V kolikor vam to ni dovolj, počakajte še malo, saj so že napovedali prihod modela GLE Coupé s številko 63.

Tako kot ostali avtomobili v ponudbi Mercedes-Benz, tudi najnovejši GLE Coupé ponuja vse udobje in luksuz, ki bi ga pričakovali. Prilagodljivo podvozje, najnovejši info-telematski sistem MBUX, vozni programi in še marsikaj drugega, bo na voljo bodočim lastnikom. Seveda bodo na voljo tudi ostali bencinski in dizelski motorji.

Galerija: Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé

Dodatne Informacije

Več informacij:
mercedes-benz.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!